League of Legends igra s kartami Legends of Runeterra izide že 30. aprila

Razvijalec Riot te dni burka igričarske valove s svojo igro Valorant, tako da so igralci kar malce pozabili na njihov drugi naslov Legends of Runeterra.

Ta je, tako kot Valorant, dolge mesece preživel v beta testiranju, sedaj pa se je razvijalec Riot odločil temu narediti konec in napovedal je uradni izid finalne verzije 1.0.

In ta se bo zgodil čez pičla dva dni, saj bo Legends of Runeterra na “prodajne” police uletel že 30. aprila. No, prodajne police lahko zapišemo z narekovaji, saj bo igra za igranje popolnoma brezplačna, razvijalec pa bo služil s prodajo raznih mikrotransakcij.

Beta igralci, ki ste igro že preizkusili, boste ob 1.0 različici dobili zvrhano skledo nove vsebine. 30. aprila bo namreč izšla tudi prva razširitev Rising Tides, ki bo med drugim v igro dodala Bilgewater regijo ter predstavila 120 novih kart, zraven pa še dodala nove heroje.

League of Legends bo na voljo tudi za mobilne naprave. Razvijalec bo začel zadevo postopoma omogočati že danes in do 30. aprila naj bi dostop dobili vsi igralci, ki bi si želeli kartanje opravljati tudi udobno zleknjeni na kavču ali postelji.

Vsi igralci, ki se boste spravili igranju v prvemu tednu od izida, boste deležni tudi raznih bonusov kot so dostop do kapsule, žetonov in zlatih skrinj. Dobili boste tudi novo štartni kupček kart, za dobrote pa vam ne bo treba biti prijavljen čisto vsak dan skozi teden.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime