Total War: Shogun 2 je sedaj brezplačen na Steamu

Nekaj časa nazaj smo pisali o temu, da bosta založnik SEGA in razvijalec Creative Assembly kmalu ponudila svojo strategijo Total War: Shogun 2 popolnoma brezplačno.

Ta datum je sedaj končno res napočil in na Steamu lahko že zdaj prevzamete kopijo te igre. Ne gre za omejen preizkus, saj ko boste igro enkrat aktivirali na svojem računu, bo vaša ostala za vedno!

Shogun 2 se dogaja v 16. stoletju na ozemlju fevdalne Japonske. To si je razdelilo več različnih klanov in vsak od njih si želi zopet zavladati ter na prestol zasidrati svojega cesarja. Čaka vas veliko ogromnih in taktičnih bitk na pravem 3D polju, na zemljevidu sveta pa boste vlekli poteze kot sta premikanje vojske ter grajenje zgradb.

Špil je danes star že 9 let, ampak še danes izgleda presenetljivo moderno in njegov podoba ni znatno zastarala. Razvijalec je v tem času izdal tudi kup DLC-jev, med katerimi izstopa tudi samostojni del Fall of the Samurai.

Svoj brezplačni izvod lahko aktivirate preko naslednje povezave in to povsem preprosto, saj samo kliknete gumb Play Game.

Akcija bo tekla do 1. maja, v tem času pa so znižani tudi nekateri drugi histročini Total War naslovi kot sta denimo Total War: Empire ter Total War: Attila.

Vaša reakcija na članek?

BoriSehttps://hop.si
Mojster RPG žanra, tuje pa mi niso niti grozljivščine. Z žalostjo v srcu objokuje svoji dve najljubši seriji, Gothic in Dead Space, ki sta žalosten konec storili. Kontaktirate me lahko na: [email protected]

Sveže objave

New World prestavil izid na naslednje leto

Leto 2020 je res kot ukleto. Veliko igralcev se je po dolgih letih močno veselilo povsem novega MMO-ja New Word, ki bi...

Nagnusni posnetek razkrije pedofilko in njeno žrtev sredi Smash Bros. turnirja

Morda se spomnite, ko smo nekaj časa nazaj pisali o obtožbah glede seksualnega nadlegovanja in celo posiljevanja v tekmovalni sceni igre Smash...

Kje je 4. sezona serije True Detective?!

Danes je bolj počasni dan z novicami, zato sem se odločil, da z vami podelim eno bolj staro vest in kdo ve...

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime

Sveže novice na email!