Total War: Shogun 2 je sedaj brezplačen na Steamu

Nekaj časa nazaj smo pisali o temu, da bosta založnik SEGA in razvijalec Creative Assembly kmalu ponudila svojo strategijo Total War: Shogun 2 popolnoma brezplačno.

Ta datum je sedaj končno res napočil in na Steamu lahko že zdaj prevzamete kopijo te igre. Ne gre za omejen preizkus, saj ko boste igro enkrat aktivirali na svojem računu, bo vaša ostala za vedno!

Shogun 2 se dogaja v 16. stoletju na ozemlju fevdalne Japonske. To si je razdelilo več različnih klanov in vsak od njih si želi zopet zavladati ter na prestol zasidrati svojega cesarja. Čaka vas veliko ogromnih in taktičnih bitk na pravem 3D polju, na zemljevidu sveta pa boste vlekli poteze kot sta premikanje vojske ter grajenje zgradb.

Špil je danes star že 9 let, ampak še danes izgleda presenetljivo moderno in njegov podoba ni znatno zastarala. Razvijalec je v tem času izdal tudi kup DLC-jev, med katerimi izstopa tudi samostojni del Fall of the Samurai.

Svoj brezplačni izvod lahko aktivirate preko naslednje povezave in to povsem preprosto, saj samo kliknete gumb Play Game.

Akcija bo tekla do 1. maja, v tem času pa so znižani tudi nekateri drugi histročini Total War naslovi kot sta denimo Total War: Empire ter Total War: Attila.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime