Če boste na Epic Games želeli prevzeti brezplačne igre, boste morali vklopiti dodatno varnostno zaščito

Jutri bo četrtek in v svetu PC igričarstva že dolgo časa pomeni, da bodo na Epic Games platformi na voljo nove brezplačne igre. Tako vam je ostalo še bore malo časa, da prevzamete brezplačno igro For the King, saj boste kmalu deležni dveh novih naslovov: Amnesia: The Dark Descent in Crashlands.

Vendar bo jutrišnji prevzem dobrot malce drugačen za tiste uporabnike, ki na platformi še vedno niso vklopili dodatne zaščite računa, oz. krajše 2FA. Epic je namreč na svoji uradni strani zapisal, da bodo uporabniki od sedaj naprej za prevzem brezplačnih iger omogočiti dodatno zaščito računa. S tem želijo svoje uporabnike vzpodbuditi k temu, da bolje poskrbijo za varnost svojih računov, saj nikoli ne veš, kdo ti bo kdaj izmaknil geslo in na tvojem profilu nato počel razne nagajivosti.

Navodila za dodatni vklop so precej preprosta in si jih lahko preberete tule. Epic je še povedal, da bodo za prevzem novih brezplačnih iger periodično zahtevali dodatno identifikacijo preko 2FA zaščite, saj se bojijo, da bi jo uporabniki po prvi avtorizaciji odstranili, saj tako na področju varnosti ne bi naredili praktično ničesar.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

1 KOMENTAR

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime