Ubisoft naj bi v roku par ur uradno razkril naslednjo Assassin’s Creed igro Valhalla

Posodobitev: Ubisoft se je očitno odločil za malce nenavadno predstavitev v živo.


Ne vznemirjajte se, počasi zajemite sapo in ne skakajte po postelji, saj še ni nič uradnega. Moramo pa vam zaupati, da se zna zelo kmalu pripetiti uradna najava naslednjega Assassin’s Creed naslova.

O tem se že dolgo govori, vendar smo do sedaj dobili samo govorice in ničesar konkretnega. Skoraj vsi viri se strinjajo, da se bo naslednji Assassin’s Creed preselil na mrzli sever in da bomo prvič v zgodovini te franšize stopili v škornje Vikingov.

Novega dela se je najprej oprijel naslov Ragnarok, a je nato en dober vir zatrdil, da ne bo tako. Potem je dolgo vladala tišina, ki jo je včeraj prekinil Ubisoftov uraden račun na kitajskem družbenem omrežju Weibo. Za igralce naj bi danes ob 14.00 pripravili večje presenečenje in seveda so se takoj začela pojavljati ugibanja glede naslednje Assassin’s Creed igre.

Plamene je dodatno podžgal znani vir Shinobi, ki je na spletnem forumu ResetEra potrdil, da se za danes pripravlja velika najava iz strani Ubisofta, Sonyja ali pa Microsofta. Tip je odgovoril samo z da, kar lahko pomeni novi Assassin’s Creed, ki bo izšel za obe konzoli.

assassins creed

Zadnji dokaz prihaja iz strani podjetja Gandi.net, ki registrira domene vseh Ubisoftovih iger. Zasačeni so bili pri registraciji domene assassinscreedvalhalla, kar pomeni, da bo naslednji Assassin’s Creed nosil podnaslov Valhalla.

Resnico bomo izvedeli zelo, zelo kmalu. Ubisoft je skoraj zagotovo imel pripravljeno najavo za letošnji dogodek E3, ki pa je bil zaradi koronavirusa odpovedan. Morda so se zato odločili oboževalce malce presenetiti in objavo premakniti na bolj zgodnji datum.

Počakajmo malo in videli bomo, takoj ko bo več znanega, vas bomo obvestili tudi na naši strani.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

1 KOMENTAR

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime