Dying Light bo dobil nov DLC, ki se bo vrtel okoli demonsko obsedenega arkadnega avtomata

Dying Light je star več kot 5 let, razvijalec Techland pa ga kar noče nehati podpirati z novimi DLC-ji, ki so povrh vsega še brezplačni. Njihov trud je treba pohvaliti, a za novimi dodatki ne stoji samo darežljivost, ampak tudi nekaj trženjske iznajdljivosti.

Techland namreč že dolgo dela na nadaljevanju Dying Light 2, vendar je zadeva še precej daleč od izida. Na začetku leta je dobil zamaknjen izid in po ne vemo, kdaj bo dvojka izšla na prodajne police. Razvijalec mora tako držati zanimanje publike do znamke, ki bi drugače v takšnem časovnem razponu izgubila kar nekaj pristašev.

Včeraj so napovedali nov DLC, ki se imenuje Hellraid in morda gre za njihov najbolj nenavaden dodatek do sedaj.

Premisa razširitve namreč pravi, da so prebivalci zombijevsko infestiranega mesta v kleti stavbe odkrili električne probleme. Ugotovili so, da je krivec nevšečnosti arkadni avtomat in odločili so se, da ga odvlečejo v zgornje nadstropje. A niso se zavedali, da je avtomat obseden z demoni, zato so med selitvijo skozi portale začeli masovno uletavati zlobci iz Pekla.

Sliši se zanimivo in Hellraid je bil leta nazaj Techlandov samostojni naslov, ki ga je kasneje razvijalec postavil na hladno, saj ni dosegal njihove zahtevane stopnje kvalitete. Projekt nikoli ni bil uradno preklican, a verjetno je ta dodatek edino, kar boste kadarkoli videli od Hellraida.

Novi DLC bomo dobili poleti, razvijalec pa se še ni izjasnil, ali bo zadeva za igranje brezplačna. Ugibamo, da bo.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime