Nekdo je ustvaril anime uvodno sekvenco za igro World of Warcraft

YouTuber Star Duke se je odločil za World of Warcraft pripraviti nekaj posebnega in unikatnega. Če ste se morda spraševali, kako bi heroji iz te ikonične igre izgledali v anime svetu, potem je Star Duke ravnokar odgovoril na vaša vprašanja.

Tip je namreč ustvaril uvodno sekvenco za trenutno razširitev Battle for Azeroth, kjer so pomembni liki kot so Jaina, Sylvanas in Varok spremenjeni v anime obliko in treba je reči, da zadeva izgleda precej impresivno. To sicer ni povsem originalno delo, saj je YouTuber za podlago vzel JoJo’s Bizare Adventure: Golden Wing in zadevi sta si skoraj identični, le da tu lahko vidimo Warcraft karakterje.

Komad je ustvaril japonski glasbenik Coda, imenuje pa se Fighting Gold, ki je prisoten tudi v uvodni sekvenci animeja JoJo’s Bizare Advendture. Čeprav je veliko kopiranja, pa je Star Duke v projekt vseeno vložil ogromno napora in pozorni gledalci boste v posnetku opazili marsikatero skrito pozornost.

World of Warcraft se počasi pripravlja za izstrelitev novega dodatka Shadowlands, ki trenutno velja za razširitev, ki bo pošteno spremenila igralno izkušnjo.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime