Odlična grozljivka Amnesia: The Dark Descent je trenutno brezplačna

Uf, skoraj bi pozabili ta teden omeniti novi dve brezplačni igri, ki jih tudi tokrat ponuja spletna trgovina Epic Games.

Amnesia: The Dark Descent je igra, za katero ste zagotovo že slišali, če vam je vsaj malce všeč žanr grozljivk. Naslov je danes star že 10 let in je v letu 2010 započel nov žanr grozljivk, v katerih je protagonist povsem nemočen in lahko pred raznimi grozotami samo zbeži ali pa se skriva. Igramo iz prve osebe, nastopamo pa v vlogi Daniela, ki se zbudi v zapuščenem dvorcu in se mu ne sanja, kako je sploh prišel tja. Spomni se ničesar in skozi okoliško raziskovanje in branje zapiskov se mu bo razjasnilo okoliško dogajanje, spoznal pa bo tudi resnico o sebi. Amnesia: The Dark Descent vas čaka za brezplačni prevzem tukaj.

Drugi naslov je malce manj znan, saj govorimo o igri Crashlands, a to ne pomeni, da se je ne splača preveriti, še posebej zaradi cene 0 €. Gre za akcijski RPG, ki je odet v zanimivo grafično podobo. Posebnost pri tej igri je, da zna igralca tudi nasmejati, kar je v industriji, ki se velikokrat jemlje čisto preveč resno, dobrodošla sprememba. Crashlands ponuja še kovačenje svoje opreme, grajenje baz in zanimiv sistem bojevanja, kjer ne šteje samo brezglavo klikanje. Svojo kopijo lahko prevzamete tule.

Obe igri bosta brezplačni za prevzem do 7. maja, ko bo v ponudbo prišla nova poslastica: Death Coming.

Mimogrede, Epic Games zna po novem od vas zahtevati dodatno avtorizacijo in vklop sekundarne 2FA zaščite, saj želijo bolje zaščititi račune uporabnikov.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime