World of Warcraft: Shadowlands bo v igro vpeljal Ray Tracing učinke

World of Warcraft v letu 2020 vsekakor že kaže svoja leta, a vseeno gre razvijalcu Blizzard čestitati, da mu je igro in njeno podobo uspelo postopoma nadgraditi do te mere, da je špil še vedno tudi danes lep. Dodatek Legion je prinesel nove in hudo potrebne teksture za vse pošasti in NPC-je, prihajajoči Shadowlands pa bo podobo še dodatno nadgradil.

world of warcraft

Zadnji dodatek je trenutno v alfa testiranju in igralci so med nastavitvami opazili novo grafično opcijo. Gre za famozni Ray Tracing, ki ga trenutno podpirajo samo Nvidia RTX grafične kartice. Nastavitve trenutno še ni moč omogočiti, tako da žal za zdaj še nimamo nobene uradne olepšane slike, a zagotovo se bo to kmalu zgodilo. Shadowlands ne bo prinesel samo lepših senc in svetlobe, ampak bo izboljšal tudi obrazne teksture karakterjev, ki bodo po novem močno bolj podrobne.

World of Warcraft: Shadowlands še vedno nima datuma izida, pričakovanja med igralci pa so zelo visoka, saj zna biti ta dodatek najbolj revolucionaren v zgodovini te igre.

Vaša reakcija na članek?

BoriSehttps://hop.si
Mojster RPG žanra, tuje pa mi niso niti grozljivščine. Z žalostjo v srcu objokuje svoji dve najljubši seriji, Gothic in Dead Space, ki sta žalosten konec storili. Kontaktirate me lahko na: [email protected]

Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime

Sveže novice na email!