Vojna zvezd zopet napadla Fortnite

Disney je igro Fortnite precej dobro izkoristil za promocijo zadnjega filma iz franšize Vojne zvezd, vendar je šel pri svojem marketingu morda malce predaleč. Žaromeči so bili namreč v igri prisotni toliko časa, da so nekaterim že dobro začeli gristi živce in nekateri igralci so komaj čakali, da presneti Vzpon Skywalkerja izide in da se stvari spet vrnejo v normalno stanje.

Takšni igralci danes zagotovo preklinjate, saj se je Star Wars zopet vrnil v Fortnite. K sreči bo tokratni dogodek veliko krajši in ga bo konec že jutri, v tem času pa boste igralci v trgovini lahko kupili Rey, Kylo Ren in Stormtrooper preobleke, če ste jih slučajno zamudili v preteklosti. Na bojišču se bo zopet odvil ples svetlobnih mečev iz štirih različnih barv in šviganje z njimi bo enako smrtonosno kot prej.

Star Wars se seveda ni vrnil po naključju, saj je danes uradni datum praznovanja te franšize. May the 4th be With You bo danes zagotovo povečal predvajanje Star Wars filmov in igranje iger iz te serije, ki po mojem mnenju obupno potrebuje pošteno prevetritev. Dovolj je bilo že Skywalker zgodbe, po vseh teh letih je čas za nekaj novega!

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime