Star Wars Jedi: Fallen Order dobil nov brezplačen DLC

No, tole pa je presenečenje. Založnik EA se je namreč včeraj odločil, da v čast praznovanja Star Wars dneva za vse lastnike igre Jedi: Fallen Order izda povsem nov DLC, ki je povrhu vsega povsem brezplačen.

Žal ta ne doda neke nove štorijalne vsebine, saj je bolj osredotočen na bojevanje. Igralci boste sedaj ob počivanju na shranjevalnih točkah opazili novo opcijo za bojevanje v arenah. Vsak planet ima svoj posebni oder za bojevanje, čaka pa vas 12 različnih izzivov, vsak drži tudi ocenjevalno lestvico z zvezdicami. Stopnje bodo postajale čedalje težje in so namenjene igralcem, ki so že odklenili lep del razvojnega drevesa in imajo tako že nadgrajenega heroja.

Čaka vas še en nov igralni način Battle Grid, ki vam omogoča načrtovanje svojih spopadov, saj sovražnike, kot v nekem urejevalniku stopenj, spustite v mrežo in se jih nato spravite pretepat. Po robu se vam bo celo postavil vaš bivši učitelj Jaro Tapal, ki smo ga v kampanji lahko videli samo v vmesnih sekvencah.

Čakajo vas tudi novi kozmetični dodatki, kot so različne preobleke za vašega heroja in robotka ter New Journey+, ki omogoča ponovno preigravanje igre z že odklenjenimi močmi.

Kar veliko vsebine za 0 €. Jedi: Fallen Order ni slaba igra, vendar ji še veliko manjka do popolnosti. Upamo, da bo razvijalec Respawn vzel v obzir vse naše naštete kritike in nadaljevanje dvignil za stopničko višje.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime