Halo 2: Anniversary prihaja na PC 12. maja

Pisali smo o temu, da nas verjetno zelo kmalu čaka predelava igre Halo 2: Anniversary za PC, pokazali pa smo tudi nekaj slik predelanega tretjega dela Halo sage.

Microsoft postopoma izdaja posamezne igre iz kolekcije The Master Chief Collection in tako smo dobili že Halo Reach ter prvi del Halo: Anniversary. Beta testiranje za dvojko se je zaključilo že nekaj časa nazaj in tako je založnik včeraj končno napovedal tudi uraden datum izida, ki se bo zgodil 12. maja.

Če se morda čudite, zakaj drugi del izgleda superiornemu tretjemu, potem ste spregledali besedo Anniversary v naslovu. Prva dva dela Halo serije sta namreč doživela popolni predelavi, saj je razvijalec 343 Industries ustvaril povsem nove teksture in animacije ter tako igro približal sodobnim standardom. Predelavo so doživele celo vmesne sekvence in med igro lahko samo s pritiskom enega gumba preklapljate med staro in novo grafično podobo. Razlika je naravnost osupljiva.

Tretji del in Reach takšne predelave nista doživela in kažeta veliko starejšo podobo iz dni konzole Xbox 360.

Halo 2: Anniversary bo poleg izboljšane grafike PC igralce razveselil s podporo za miško in tipkovnico, HDR in ločljivostjo 4K, sličice na sekundo pa bodo močno višje.

Celoten paket iger Halo si lahko na Steamu privoščite za 39,99 €.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime