The Last of Us Part II dobil nov napovednik

Razvijalec Naughty Dog si verjetno nikoli ne bi predstavljal, da bo po šestih letih razvoja igre The Last of Us Part II tista zadnja dva meseca pred izidom najbolj trepetal.

Pisali smo že o tem, da je nekdo na splet izpustil celotno zgodbo igre in veliko nedolžnih igralcev je nastradalo zaradi gromozanskih kvarnikov. Naughty Dog je hitro začel cenzurirati takšne objave preko spleta, a to je Sfizovo delo in vse kar lahko narediš, je da zadevo malce omejiš. Zaradi tega oboževalci The Last of Us franšize še vedno pazljivo stopajo po poljanah interneta, saj lahko nehote naletijo na skrito mino kvarnika.

Čeprav se je najprej zdelo, da je podrobnosti zgodbe javnosti predstavil nezadovoljni zaposleni (Naughty Dog je namreč znan po ogromnih nadurah), je bilo kasneje razkrito, da je podatke pridobil heker, ki je izkoristil ranljivost njihove ene zgodnje igre.

Igra je sedaj končno dokončana in to je v začetku tedna ponosno sporočil pisec igre Neil Druckmann. Za The Last of Us Part II sedaj tiskajo ploščke, ki jih bomo na prodajnih policah uzrli 19. junija.

Do takrat se lahko pozabavamo ob novem napovedniku, ki se osredotoči na pripovedovanje zgodbe junakinje Ellie. Ta je zapustila mesto Jackson in se spustila v maščevalno zasledovanje, ki jih nato pobija enega za drugim.

Originalni The Last of Us pri meni velja za eno najboljših iger sploh in že ko mislim, da se je malce pomirilo moje navdušenje, dobim nov napovednik, ki me samo preko brnenja violončela vrne nazaj v živčno čakanje na izid.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime