Pazite se kvarnikov: nekdo je na splet izpustil celotno zgodbo The Last of Us Part 2

O drugem delu ene najboljših zombie iger The Last of Us se zadnje čase nekam veliko govori, vendar niso vsi razlogi ravno pozitivni.

Najprej smo se veselili, da bomo na HBO-ju dobili povsem novo serijo The Last of Us in potem jezno preklinjali, ker je bil izid drugega dela prestavljen na neznani datum.

Sedaj je znova počilo v negativnem smislu, saj je nekdo, za katerega se govori, da naj bi bil tester igre, na splet izpustil nove posnetke igre, ki lahko gledalcu pokvarijo celotno izkušnjo igre. Posnetki namreč vsebujejo ogromne kvarnike, ki razodenejo celotno zgodbo. Razvijalec Naughty Dog in založnik Sony sta sicer odstranila vse originalne posnetke, a saj veste, ko enkrat nekaj pride na splet, je to težko oz. praktično nemogoče izbrisati.

Do posnetkov so se dokopali tudi ljudje, ki samo želijo videti svet goreti. Tako nekateri uporabniki Reddita namerno med komentarji naključno izpostavijo ogromne kvarnike, ki vas lahko ujamejo nepripravljene in vam tako pokvarijo zgodbo. Nekateri celo pošiljajo zasebna sporočila nič hudega slutečim uporabnikom in če kaj takega odpreš, boš takoj zagledal besedilo z razodeto zgodbo.

Zanimivo je, da tisti, ki so si ogledali posnetke, so nato poročali, da je zgodba precej slaba in da so nad štorijo v celoti močno razočarani. Naughty Dog je že povedal, da bo The Last of Us Part 2 govoril o sovraštvu, a morda se jim namera zanimive štorije ni izplačala.

Naughty Dog je podal tudi uradno izjavo na Twitterju in svojim oboževalcem namenil nekaj besed podpore ter jim zagotovil, da se bo končna izkušnja igranja izplačala.

The Last of Us Part 2 je pred kratkim končno dobil tudi nov uradni datum izida.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime