Codemasters napovedal novo dirkalno igro Dirt 5

Založnik in razvijalec Codemasters je pred kratkim svoje oboževalce začel dražiti z novimi igrami. Ta angleški razvijalec je znan predvsem po svojih dirkačinah in tudi v bodoče se bodo ukvarjali z razvojem privlačnih, na pol arkadnih simulacijah.

Včeraj so tako uradno napovedali Dirt 5, ki bo izšel tako na trenutne konzole in obtelevizorske naprave naslednje generacije, manjkal pa ne bo seveda tudi PC.

Dirt 5 je dobil tudi prvi napovednik in če vam bo ob ogledu v spominske celice stopila podoba igre Forza Horizon, vam ne bi nihče zameril. Dirt 5 bo ponujal razne festivale, v katerih bomo dirkali po celem svetu in nabirali razne štirikolesnike. Poudarek bo na preganjanju ovinkov izven asfaltnih stadionov, saj se bomo največ zadrževali na blatnih potkah, ki bodo potekale skozi raznolik teren.

Dobili smo tudi datuma izida, ki se bo pripetil oktobra 2020.

Vaša reakcija na članek?

BoriSehttps://hop.si
Mojster RPG žanra, tuje pa mi niso niti grozljivščine. Z žalostjo v srcu objokuje svoji dve najljubši seriji, Gothic in Dead Space, ki sta žalosten konec storili. Kontaktirate me lahko na: [email protected]

Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime

Sveže novice na email!