Rockstar ponuja smešno Alien obleko za GTA Online popolnoma brezplačno

Rockstar se zaveda, da trenutno po svetu vlada karantenska kriza in da ljudje svoje življenje živijo skozi videoigre. Eden od bolj priročnih takšnih naslovov je seveda GTA Online in razvijalec je v tej igri že nekaj časa nazaj vsem igralcem poklonil 500.000 GTA$ denarcev, ki so zagotovo prišli prav marsikomu.

A razvijalec je šel še korak dlje in odločil se je malce razgibati dogajanje v svojem virtualnem svetu.

V GTA Online se že nekaj časa dogajajo čudnosti, saj so svet napadli čudni zeleni vesoljci. Le da to v resnici niso nezemeljska bitja, ampak živi igralci, našemljeni v smešne zelene pižame. Ti vandali se nato okoli peljejo s kombijem in ugrabijo kakšno žrtev, to nekam odpeljejo in na smrt prebutajo s pestmi.

You came to the wrong planet foo from r/gtaonline

Če se želite pridružiti tej pižama mafiji, boste morali pošteno seči v žep. Pajkice si lahko privoščite v vijolični barvi, ki stanejo 330.000 GTA$, ali pa bolj priljubljeni zeleni, ki vas bodo obrale za 358.000 GTA$. Če ste dobili nakazano vsoto od Rockstarja, potem ste imeli ravno dovolj denarja za nakup ene od teh oblek, tisti bolj potrpežljivi pa ste bili pravkar še dodatno nagrajeni.

Just another day in gta online nowadays from r/gtaonline

Rockstar se je namreč odločil, da te pižame ponudi popolnoma brezplačno vsem igralcem. Izbruhnila je velika vojna med vijoličnim in zelenim taborom in razvijalec očitno želi v to bitko vključiti prav vse igralce.

Poleg zastonjskih pižam lahko v trgovinah Ammu-nation dobite povsem brezplačne palice za biljard, saj je pretepanje s pestmi preveč dolgočasno.

Zadeve naj bi bile v času pisanja že brezplačne, tako da se brž podajte v akcijo!

Mimogrede, če iščete bolj umirjeno izkušnjo ter slovenske soigralce, potem ne pozabite obiskati največjega slovenskega strežnika SloCityRP. Tam vesoljcev, vsaj zaenkrat, še ni.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime