The Medium je nova grozljivka, ki precej spominja na serijo Silent Hill

Silent Hill oboževalci, za vas imamo končno eno dobro novico, ki ste je zagotovo še prepotrebni. Oboževalci te franšize so namreč dolgo trpeli, saj je založnik Konami dolgo nazaj preklical igro Silent Hills, potem pa so se začele pojavljati govorice o obuditvi znamke, ki jih je potem založnik poteptal v prah. Ves ta čas pa so se jim privrženci Resident Evil serije porogljivo smejali, saj je njihova franšiza prav lepo cvetela.

Včeraj sicer ni bil napovedan nov Silent Hill, smo pa dobili napovednik za grozljivko The Medium. Na njej dela razvijalec Bloober Team, ki ga poznamo po precej povprečnih naslovih, kot sta Layers of Fear ter The Blair Witch. A dobra novica je, da bo pri igri sodeloval tudi Akira Yamaoka, ki je poskrbel za udarno glasbeno podlago v prvih Silent Hill igrah.

The Medium je psihološka srhljivka, ki sledi avanturam dekleta z imenom Marianne. Punca ima kar nekaj problemov, saj jo konstantno mučijo vizije in tako neprestano prehaja med trenutno resničnostjo in onostranstvom.

Zanimivo je, da bo The Medium na voljo samo za konzolo naslednje generacije Xbox Series X in PC. Vizualno je zadeva vsekakor impresivna, navduši tudi glasbena podlaga in instantno prehajanje med dvema dimenzijama.

Če bo razvijalcu Bloober Team končno uspelo dostaviti res kvaliteten izdelek, bomo izvedeli proti koncu letošnjega leta.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime