Konami zanikal vse govorice glede obuditve Silent Hill iger

No, tole pa je razočaranje. Nedolgo tega smo poročali o celem kupu govoric, ki so kazale na ponovno obuditev serije grozljivih iger Silent Hill. Ta franšiza že dolgo miruje, a nedavno so določeni viri nakazali, da naj bi Konami delal na več novih projektih. Prav tako so se pojavile še bolj divje govorice: Sony naj bi želel premostiti razlike med založnikom in razvijalcem Hideo Kojimo, ki je leta nazaj delal na projektu Silent Hills.

Vse skupaj je bilo očitno nabijanje v prazno. Predstavnik Konamija je za spletno stran RelyOnHorror izjavil sledeče:

“Zavedamo se vseh teh govoric in lahko zatrdimo, da niso resnične. Vemo, da to ni odgovor, ki ste ga oboževalci želeli slišati. To sicer ne pomeni, da popolnoma zapiramo vrata glede te franšize, le da se to ne bo zgodilo na način, ki je prisoten v govoricah.”

Na žalost izgleda, da je Silent Hill še vedno daleč od tega, da ga bomo zopet preigravali na svojih televizorjih. Upamo, da prihajajoči film vsaj malce zbudi založnika in da bo ta končno spočel nov del tudi za vse oboževalce te unikatne grozljivščine.

Do takrat pristašem serije ne preostane drugega, kot pa da presedlajo na Resident Evil franšizo ali pa da preizkusijo nedavno izdano modifikacijo, ki Silent Hill 2 na PC-ju močno izboljša.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime