Vampire: The Masquerade – Bloodlines 2 v novem napovedniku na nekaterih mestih izgleda kot Sims 4

Včeraj smo dobili nov napovednik za težko pričakovano RPG igro Vampire: The Masquerade – Bloodlines 2, ki je s svojim zadnji posnetkom precej razočarala svoje oboževalce, razvijalec pa je zaradi tega tudi prestavil datum izida. Ta je bil prej precej dobro začrtan, trenutno pa samo vemo, da bo zadeva izšla enkrat letos.

Včeraj smo dobili nov napovednik, ki pa na žalost spet ni uspel prepričati. Sicer video ni bil ravno zanič, saj prikaže psihopatski ples vampirjev in razkosavanje človeških trupel, žal pa je zadeva razočarala predvsem na grafični plati. Bloodlines 2 ne bo svojih mišic kazal na grafični plati, ampak bo, tako kot predhodnik, to nadomestil z odlično zgodbo, dialogi, živim svetom in različnimi potmi skozi igro.

A vseeno je treba reči, da je podoba močno razočarala. Na nekaterih mestih so preproste teksture in animacije kazale podobo, ki je spominjala na Sims 4, kar, glede na to, da smo gledali posnetke iz konzole Xbox Series X, ne bo ravno prepričalo strank, ki niso igrali predhodnika.

Vampire: The Masquerade – Bloodlines 2 bo izpolnil vaše sanje igranja vampirja v nočnem mestu, kjer se nevarnost skriva za vsakim vogalom. Igralec bo moral skrbeti za dobro zalogo slastne tople krvi in zraven reševati zanimive naloge, pomembno pa je, da vas pri vašem cuzanju rdeče tekočine ne bodo odkrili ostali prebivalci. Pridružili se boste lahko tudi različnim klanom, vsak od njih pa drži svoje pluse in minuse.

Kot rečeno, igro lahko pričakujemo enkrat v 2020, če se seveda razvijalec zopet ne premisli in zadeve ne zamakne v naslednje leto.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime