Vampire: The Masquerade – Bloodlines 2 v novem napovedniku na nekaterih mestih izgleda kot Sims 4

Včeraj smo dobili nov napovednik za težko pričakovano RPG igro Vampire: The Masquerade – Bloodlines 2, ki je s svojim zadnji posnetkom precej razočarala svoje oboževalce, razvijalec pa je zaradi tega tudi prestavil datum izida. Ta je bil prej precej dobro začrtan, trenutno pa samo vemo, da bo zadeva izšla enkrat letos.

Včeraj smo dobili nov napovednik, ki pa na žalost spet ni uspel prepričati. Sicer video ni bil ravno zanič, saj prikaže psihopatski ples vampirjev in razkosavanje človeških trupel, žal pa je zadeva razočarala predvsem na grafični plati. Bloodlines 2 ne bo svojih mišic kazal na grafični plati, ampak bo, tako kot predhodnik, to nadomestil z odlično zgodbo, dialogi, živim svetom in različnimi potmi skozi igro.

A vseeno je treba reči, da je podoba močno razočarala. Na nekaterih mestih so preproste teksture in animacije kazale podobo, ki je spominjala na Sims 4, kar, glede na to, da smo gledali posnetke iz konzole Xbox Series X, ne bo ravno prepričalo strank, ki niso igrali predhodnika.

Vampire: The Masquerade – Bloodlines 2 bo izpolnil vaše sanje igranja vampirja v nočnem mestu, kjer se nevarnost skriva za vsakim vogalom. Igralec bo moral skrbeti za dobro zalogo slastne tople krvi in zraven reševati zanimive naloge, pomembno pa je, da vas pri vašem cuzanju rdeče tekočine ne bodo odkrili ostali prebivalci. Pridružili se boste lahko tudi različnim klanom, vsak od njih pa drži svoje pluse in minuse.

Kot rečeno, igro lahko pričakujemo enkrat v 2020, če se seveda razvijalec zopet ne premisli in zadeve ne zamakne v naslednje leto.

Vaša reakcija na članek?

BoriSehttps://hop.si
Mojster RPG žanra, tuje pa mi niso niti grozljivščine. Z žalostjo v srcu objokuje svoji dve najljubši seriji, Gothic in Dead Space, ki sta žalosten konec storili. Kontaktirate me lahko na: [email protected]

Sveže objave

New World prestavil izid na naslednje leto

Leto 2020 je res kot ukleto. Veliko igralcev se je po dolgih letih močno veselilo povsem novega MMO-ja New Word, ki bi...

Nagnusni posnetek razkrije pedofilko in njeno žrtev sredi Smash Bros. turnirja

Morda se spomnite, ko smo nekaj časa nazaj pisali o obtožbah glede seksualnega nadlegovanja in celo posiljevanja v tekmovalni sceni igre Smash...

Kje je 4. sezona serije True Detective?!

Danes je bolj počasni dan z novicami, zato sem se odločil, da z vami podelim eno bolj staro vest in kdo ve...

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime

Sveže novice na email!