Yakuza: Like a Dragon prihaja na PC – dobili smo tudi prvi napovednik

Yakuza: Like a Dragon je že 8. del serije Yakuza, ki je izredno priljubljena predvsem na Japonskem. Tam je zadeva že izšla za PlayStation 4 sisteme, angleško govoreči igralci pa bodo svojo kopijo prejeli enkrat letos.

Založnik SEGA je igro včeraj uradno napovedal tudi za PC in konzoli Xbox One ter Xbox Series X, žal pa nismo dobili točnega datuma izida.

Yakuzo serijo veliko ljudi primerja z GTA igrami, a se od njih v bistvu precej razlikujejo. Imajo manjši svet, prevažanja za avti ni, poudarek pa je na pretepanju ter raznih miniigrah kot je denimo petje karaok. Prav tako se igre iz te franšize ne jemljejo povsem resno, ampak mešajo ponekod odraslo štorijo s komičnimi elementi.

Like a Dragon je še bolj poseben kot prejšnji deli, saj akcijski boj zamenja za poteznega, kar je izjemno bizarna odločitev za tretjeosebno igro, ki je vedno stavila na odbito pretepanje, kjer ne pojejo samo pesti, ampak tudi okoliški predmeti kot so denimo kolesa. Ja, prav ste prebrali.

Dobili smo tudi novi napovednik, ki pa žal ne prikaže nekaj veliko igranja. Čaka vas veliko anime dretja in za lase privlečenih situacij. Če vam je to po godu, si le oglejte spodnji video.

Vaša reakcija na članek?

BoriSehttps://hop.si
Mojster RPG žanra, tuje pa mi niso niti grozljivščine. Z žalostjo v srcu objokuje svoji dve najljubši seriji, Gothic in Dead Space, ki sta žalosten konec storili. Kontaktirate me lahko na: [email protected]

Sveže objave

New World prestavil izid na naslednje leto

Leto 2020 je res kot ukleto. Veliko igralcev se je po dolgih letih močno veselilo povsem novega MMO-ja New Word, ki bi...

Nagnusni posnetek razkrije pedofilko in njeno žrtev sredi Smash Bros. turnirja

Morda se spomnite, ko smo nekaj časa nazaj pisali o obtožbah glede seksualnega nadlegovanja in celo posiljevanja v tekmovalni sceni igre Smash...

Kje je 4. sezona serije True Detective?!

Danes je bolj počasni dan z novicami, zato sem se odločil, da z vami podelim eno bolj staro vest in kdo ve...

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime

Sveže novice na email!