Sekiro: Shadows Die Twice ima sedaj večigralstvo

Naj vam takoj na začetku tega članka odgovorim na dve vprašanji: ne, še vedno nisem dokončal igre Sekiro in ne, večigralstvo ni uradni dodatek iz strani razvijalca FromSoftware.

Veliko igralcev je bilo ob izidu igre Shadows Die Twice razočaranih, da ni bilo prisotnega prav nikakršnega večigralskega načina. To je bilo tudi precej nenavadno, saj so vsi pretekli naslovi razvijalca FromSoftware, kot je denimo serija iger Dark Souls in samostojni naslov Bloodborne, vsebovali posebno mehaniko večigralskega pristopa. Igralci so lahko poklicali druge na pomoč ob tistih posebej zaguljenih šefih, Dark Souls pa še danes drži zdravo večigralsko sceno.

Še dobro potem, da imamo modifikacije, kajne? Nekemu iznajdljivemu modderju je pred kratkim uspelo v igro vgraditi večigralsko podporo, ki ne omogoča samo bojevanja med igralci, ampak tudi sodelovalno igranje skozi kampanjo. Če ste se spravili igrati Sekiro, a so določeni deli preveč težki, potem lahko sedaj v avanturo povabite še en par priročnih rok, ki sejejo smrt preko katane.

Dodana je bila celo tehnika napadanja drugih svetov kot je to mogoče v igri Dark Souls. Igralci z nameščeno modifikacijo lahko sedaj nasilno napadejo igralni svet drugega igralca in ga s tem usmrtijo ter mu tako izničijo napredek. Da bo vse pošteno, bodo vsi napadalni igralci samodejno prejeli znižanje stopnje na tisto, ki jo drži trenutno domačin.

Modifikacijo, ki se imenuje preprosto Sekiro Online lahko prenesete iz sledeče povezave.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime