EA bo junija predstavil vse svoje prihajajoče igre

Kot vemo je E3 dogodek v Los Angelesu bil odpovedan že nekaj časa nazaj in razvijalci te dni razmišljajo, kako bi svojim oboževalcem predstavili nekatere svoje prihajajoče projekte povsem digitalno.

Založnik EA se je določil, da bo svoje adute v sklopu dogodka EA Play prikazal 12. junija, žal pa je ura za Slovence zelo nepriročna, saj boste prenos v živo lahko gledali šele ob 1.00 zjutraj.

Vprašanje ostaja kaj nam bo EA predstavil, saj založnik letos ni izdal še nobenega večjega naslova. Junija bo izšla predelava Command & Conquer iger, a to se ne bo ravno prodajalo v milijonskih nakladah.

Skoraj zagotovo bodo povedali nekaj več glede nove Dragon Age igre, o kateri vemo, da je v razvoju, a razen kratkega dražilnika, nismo do sedaj prejeli še ničesar. Morda dobimo kakšno informacijo tudi glede novega poglavja Mass Effect serije, za katero se šušlja, da je že stopila v zgodnjo fazo razvoja.

Zagotovo nas čakajo tudi kakšne novice glede Apex Legends in novega FIFA poglavja, čisto možno pa je tudi, da dobimo kakšno novico glede naslednjega Battlefielda ali pa Sims 5. Ne smemo tudi pozabiti, da si EA lasti razvijalca Bioware, ki že dolgo obljublja popolno predelavo neuspele igre Anthem.

EA Play zna biti močno zanimiv in že čez kakšen mesec bo eden največjih založnikov razkril veliko skrivnosti ter odgovoril na žgoča vprašanja.

Vaša reakcija na članek?

BoriSehttps://hop.si
Mojster RPG žanra, tuje pa mi niso niti grozljivščine. Z žalostjo v srcu objokuje svoji dve najljubši seriji, Gothic in Dead Space, ki sta žalosten konec storili. Kontaktirate me lahko na: [email protected]

Sveže objave

Horizon Zero Dawn bo na PC prispel 7. avgusta – dobili smo tudi nov, odličen napovednik

Ko je razvijalec Guerrilla Games napovedal predelavo Horizon Zero Dawn za PC, sem pričakoval na hitro spočeto predelavo, v katero ne bo...

Mortal Shell beta sedaj na voljo za vse

Razvijalec Cold Symmetry je najprej nameraval izdati zaprt beta dostop za svojo igro Mortal Shell, a je bilo povpraševanje tako veliko, da...

Ubisoft bo svojo predstavitev iger spočel 12. julija in tu je kratki napovednik

Odpoved festivala E3 je za rezultirala v temu, da vsi večji založniki držijo svoje konference in skozi poletje bo vsak od njih...

1 KOMENTAR

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime

Sveže novice na email!