Bomo dobili Diablo 2 predelavo?

Po katastrofalnem izidu predelave Warcraft 3: Reforged, bi si človek mislil, da Blizzard ne bo nikoli več poskusil preoblačiti svojo legendarne naslove v bolj sodobne grafične podobe. A morda nas čaka kmalu nov eksperiment, preko katerega se bo ta razvijalec poskušal priljubiti svojim privržencem, saj zadnje govorice nakazujejo na morebitno predelavo igre Diablo 2.

Čenča prihaja iz strani francoske spletne strani Actugaming, ki pravi, da naj bi na predelavi delal studio Vicarious Visions, olepšana verzija, ki naj bi se uradno imenovala Diablo 2 Resurrected, pa naj bi izšla proti koncu tega leta. To je v bistvu vse, kar smo izvedeli iz teh govoric, in čeprav se morda zdijo zapretiravane, je vir precej dober. Ta francoska stran je namreč za lanski Blizzcon pravilno napovedala igre Diablo 4, Overwatch 2 in nov dodatek za World of Warcraft, ki se imenuje Shadowlands. Neke vire zagotovo imajo, a seveda je še prezgodaj, da bi ugibali, ali so ti pravilni.

Studio Vicarious Visions je podpisan pod predelavi iger Destiny 2 in Crash Bandicoot N. Sane Trilogy za PC. Svojo nalogo so opravili odlično, tako da se zna enako zgoditi tudi za Diablo 2 in morda celo dobimo predelavo, ki ne bo imela celega kupa težav, kot je imel to Warcraft 3: Reforged.

Stavimo, da bomo več izvedeli na letošnjem BlizzConu, ki se bo odvil novembra 2020. Blizzard obupno potrebuje vsaj nekaj pozitivnih novic za svojo skupnost, ki jo zadnji dve leti konstantno spravlja v zadrego.

Mimogrede, če vam je kaj do dobre stare Diablo 2 akcije, potem si oglejte modifikacijo Median XL, ki doda originalnemu naslovu cel kup nove vsebine.

Vaša reakcija na članek?

BoriSehttps://hop.si
Mojster RPG žanra, tuje pa mi niso niti grozljivščine. Z žalostjo v srcu objokuje svoji dve najljubši seriji, Gothic in Dead Space, ki sta žalosten konec storili. Kontaktirate me lahko na: [email protected]

Sveže objave

New World prestavil izid na naslednje leto

Leto 2020 je res kot ukleto. Veliko igralcev se je po dolgih letih močno veselilo povsem novega MMO-ja New Word, ki bi...

Nagnusni posnetek razkrije pedofilko in njeno žrtev sredi Smash Bros. turnirja

Morda se spomnite, ko smo nekaj časa nazaj pisali o obtožbah glede seksualnega nadlegovanja in celo posiljevanja v tekmovalni sceni igre Smash...

Kje je 4. sezona serije True Detective?!

Danes je bolj počasni dan z novicami, zato sem se odločil, da z vami podelim eno bolj staro vest in kdo ve...

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime

Sveže novice na email!