Naslednja posodobitev za Doom Eternal bo prinesla super demone, ki so ubili druge igralce

V moji recenziji za Doom Eternal sem se obregnil ob dejstvo, da je špil precej težji v primerjavi s predhodnikom in da to morda ne bo všeč ravno vsem igralcem. Razvijalec id Software je zagotovo videl, da imajo nekateri igralci s preigravanjem težave, zato se jim je odločil še dodatno zagreniti življenje preko super demonov.

Za Doom Eternal se pripravlja prva večja posodobitev, ki ne bo prinesla samo popravkov, ampak tudi nova igralna presenečenja. Med njimi zagotovo izstopa funkcija super demonov. To so sovražniki, ki so ubili igralce v povsem ločenih kampanjah, nato pa se bodo nadgrajeni in močnejši pojavili v vaši kampanji. Dobra novica je, da če jih boste porazili, boste pridobili kup streliva in zdravja, pričakal vas pa bo tudi kup izkušenj za dogodke v igri.

Prva posodobitev prinaša tudi kup drugih izboljšav za Battlemode, saj bo zaščita proti goljufanju močnejša, igralci pa boste lahko videli tudi obvestila glede slabe internetne povezave in zamika. Tudi kampanja bo dobila svoje popravke: orožja bodo uravnotežena, priročniki za različne demone pa bodo bolj podrobni.

Posodobitev bo izšla še ta mesec, za zdaj pa še nimamo čisto točnega datuma izida.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime