Uradni partner Steama, trgovina Green Man Gaming, gosti ogromno razprodajo – Assassin’s Creed Odyssey znižan za kar 75 %

Spletna trgovina Green Man Gaming že dolgo velja za eno najbolj popularnih digitalnih trgovin za igre, prednost nje pa je tudi to, da je v uradnem partnerstvu s Steamom. To pomeni, da za razliko od raznih preprodajaln ključev, ki velikokrat operirajo na nekem sivem trgu in pri katerih se lahko hitro znajdete kot žrtev nedelujočega ključa za igro, tu tega strahu ni.

Green Man Gaming te dni praznuje že svojo deseto obletnico obstoja in lastnik trgovine se je odločil, da ponudi celo vrsto popustov za ogromno popularnih naslovov.

Trenutno je na vrhu ponudbe Assassin’s Creed Odyssey, ki je znižan za kar 75 % na vsega 15,12 €. Privoščite si lahko tudi Ultimate verzijo za 28,98 €, ki vključuje tudi vse do sedaj izdane dodatke. Z nakupom se splača pohiteti, saj se ponudba izteče že danes.

Znižan je še cel kup drugih iger. Teh je seveda preveč, da bi našteli prav vse in zato smo za vas pripravili seznam najbolj zanimivih popustov:

Celotno ponudbo lahko najdete na sledeči povezavi, akcije pa bo konec 21. maja. Vsak dan se bo zamenjalo 10 najbolj prodajanih iger, tako da na odlašajte z nakupi, saj znate s čakanjem zamuditi akcijo za določeno igro. Green Man Gaming se je odločil nakupe še malce popestriti, saj je vključil kolo sreče. Za vsako kupljeno igro boste na sledeči povezavi lahko zavrteli posebno kolo in zadeli brezplačno igro.

Ta razprodaja je dobra tolažba do uradne poletne Steamove akcije, ki jo bodo dobili šele čez kakšen mesec.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime