Znan je datum poletne Steam razprodaje

Med karanteno ste zagotovo prihranili lepo količino zlatnikov, ki bi jih drugače zapravili za razne hobije, toplice, hrano ali pa kake druge traparije. A ne bodite naivni, saj ta denar zagotovo ne bo šel na kakšen varčevalni račun, ampak ga boste seveda zapravili na novih igrah.

In boljšega sesalca denarja od Steam razprodaje ne boste našli. Ta digitalna platforma vsako leto pripravi več različnih razprodaj, med katerimi pošteno zniža cene lepi količini iger, hkrati pa pripravijo še kakšen dogodek za igralce. Ti so ponavadi kar nekaj, a tako vsaj dajejo vtis, da se razprodaje ne vrtijo samo okoli denarja.

Tudi letos ne bo nič drugače in Pavel Djudnik, ki stoji za popularno stranjo Steam Database, je par dni nazaj razkril začetek poletne razprodaje. Pavel je precej dober vir informacij, poleg tega pa so bili datumi Steam razprodaj v preteklosti že večkrat predčasno razkriti in tudi tokrat verjetno ne bo nič drugače.

Poletna razprodaja se bo letos odvila med 25. junijem in 9. julijem, razvijalec Valve pa naj bi poleg popustov pripravil še kup drugih presenečenj. Govori se o nekem programu zvestobe, ki bo dal Steam uporabnikom razne nagrade v obliki značk, zna pa se celo zgoditi, da bodo najbolj zvesti kupci prejeli dodatne popuste pri igrah.

Razprodaja je torej še en mesec stran, če pa vam slučajno vaši evri že zdaj delajo luknjo v denarnici, si lahko ogledate razprodajo uradnega Steam prodajalca Green Man Gaming, ki zaradi svoje obletnice že zdaj nudi širok razpon popustov.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime