Mafia predelava uradno naznanjena in zadeva izgleda naravnost čudovito

Ko smo včeraj pisali o govorici, da namerava založnik 2K kmalu najaviti olepašano verzijo Mafia iger, smo potihnem upali, da bomo dobili pravo predelavo prvega dela, ki za današnje čase potrebuje več kot pa samo višjo ločljivost in popravek hroščev.

In kljub temu, da smo ciniki in smo malce dvomili, da se bo 2K spravil v takšno predelavo, nas je zeložnik včeraj vse po vrsti pošteno presenetil.

Mafia: Definitive Edition bo namreč popolna predelava legendarnega originala iz leta 2002, prve slike pa kažejo povsem prenovljeno grafično podobo, z naprednim osvetljevanjem, ki je preprosto čudovita za ogled.

Prve slike so se pojavile v Microsoftovi trgovini, a očitno prehitro, saj jih je založnik nato umaknil iz strani. Seveda je to naredil prepozno in že zdaj se lahko čudimo fantastičnim podobam. Opis v Microsoftovi trgovini je dodatno razodel, da bo predelava verno poustvarila celotno originalno igro, hkrati pa bodo predelane vse originalne skladbe. Če ste preigravali izvirno različico, potem že veste, da je bila glasbena podlaga fantastična in v ostarelih avtomobilih iz leta 1920 je bilo poslušanje radijskih postaj pravi užitek.

V Microsoftovi trgovini se je pojavil tudi datum izida, ki naj bi se zgodil 28. avgusta. Dobra novica je tudi to, da bo igra na PC-ju izšla za Epic Games trgovino, a jo bomo dobili tudi na Steamu. Upamo samo, da na isti dan.

A to ni edino, kar je naznanil 2K. Dobili smo tudi napovednik za celotno Mafia trilogijo, kar pomeni, da bodo predelane vse tri do sedaj izdane igre. Žal bo samo prvi del dobil tisto pošteno nadgradnjo, medtem ko bosta dvojka in trojka dobili samo nadgrajeno ločljivost in dodatke, ki bodo že vključeni v osnovno izkušnjo. A nič ne de, drugi del je še danes povsem spodoben, na Microsoftovi trgovini pa so ušle tudi slike nove verzije.

2K bo pripravil večjo predstavitev 19. maja, takrat pa upamo, da dobimo tudi kakšen igralni posnetek prenovljenega prvega dela.

Vaša reakcija na članek?

BoriSehttps://hop.si
Mojster RPG žanra, tuje pa mi niso niti grozljivščine. Z žalostjo v srcu objokuje svoji dve najljubši seriji, Gothic in Dead Space, ki sta žalosten konec storili. Kontaktirate me lahko na: [email protected]

Sveže objave

New World prestavil izid na naslednje leto

Leto 2020 je res kot ukleto. Veliko igralcev se je po dolgih letih močno veselilo povsem novega MMO-ja New Word, ki bi...

Nagnusni posnetek razkrije pedofilko in njeno žrtev sredi Smash Bros. turnirja

Morda se spomnite, ko smo nekaj časa nazaj pisali o obtožbah glede seksualnega nadlegovanja in celo posiljevanja v tekmovalni sceni igre Smash...

Kje je 4. sezona serije True Detective?!

Danes je bolj počasni dan z novicami, zato sem se odločil, da z vami podelim eno bolj staro vest in kdo ve...

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime

Sveže novice na email!