Mafia predelava uradno naznanjena in zadeva izgleda naravnost čudovito

Ko smo včeraj pisali o govorici, da namerava založnik 2K kmalu najaviti olepašano verzijo Mafia iger, smo potihnem upali, da bomo dobili pravo predelavo prvega dela, ki za današnje čase potrebuje več kot pa samo višjo ločljivost in popravek hroščev.

In kljub temu, da smo ciniki in smo malce dvomili, da se bo 2K spravil v takšno predelavo, nas je zeložnik včeraj vse po vrsti pošteno presenetil.

Mafia: Definitive Edition bo namreč popolna predelava legendarnega originala iz leta 2002, prve slike pa kažejo povsem prenovljeno grafično podobo, z naprednim osvetljevanjem, ki je preprosto čudovita za ogled.

Prve slike so se pojavile v Microsoftovi trgovini, a očitno prehitro, saj jih je založnik nato umaknil iz strani. Seveda je to naredil prepozno in že zdaj se lahko čudimo fantastičnim podobam. Opis v Microsoftovi trgovini je dodatno razodel, da bo predelava verno poustvarila celotno originalno igro, hkrati pa bodo predelane vse originalne skladbe. Če ste preigravali izvirno različico, potem že veste, da je bila glasbena podlaga fantastična in v ostarelih avtomobilih iz leta 1920 je bilo poslušanje radijskih postaj pravi užitek.

V Microsoftovi trgovini se je pojavil tudi datum izida, ki naj bi se zgodil 28. avgusta. Dobra novica je tudi to, da bo igra na PC-ju izšla za Epic Games trgovino, a jo bomo dobili tudi na Steamu. Upamo samo, da na isti dan.

A to ni edino, kar je naznanil 2K. Dobili smo tudi napovednik za celotno Mafia trilogijo, kar pomeni, da bodo predelane vse tri do sedaj izdane igre. Žal bo samo prvi del dobil tisto pošteno nadgradnjo, medtem ko bosta dvojka in trojka dobili samo nadgrajeno ločljivost in dodatke, ki bodo že vključeni v osnovno izkušnjo. A nič ne de, drugi del je še danes povsem spodoben, na Microsoftovi trgovini pa so ušle tudi slike nove verzije.

2K bo pripravil večjo predstavitev 19. maja, takrat pa upamo, da dobimo tudi kakšen igralni posnetek prenovljenega prvega dela.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime