Conan Exiles je do ponedeljka brezplačen za igranje

Cyberpunk 2077 je nedolgo nazaj presenetil z najavo, da bomo igralci pri ustvarjanju našega protagonista lahko tudi natančno oblikovali njegove genitalije. Ampak, a ste vedeli, da smo dolžino penisa lahko že prej prilagajali? In da se s tem lahko poigrate že zdaj? In to trenutno celo zastonj?

Govorimo seveda o preživetveni igri Conan Exiles, ki je zaslovela predvsem po tem, da so lahko igralci uživali v necenzurirani podobi raznih likov, ki so se sprehajali po večigralskih strežnikih. Igra je bila drugače ob izidu leta 2018 precej standardni preživetveni naslov: izšel je v Early Access obliki, imeli smo ogromno hroščev ter zgradili smo lahko svoje unikatne stavbe.

Conan Exiles je od takrat pridobil kar nekaj nove vsebine. Znebil se je predpone Early Access, tako da lahko sedaj v izkušnji uživate, ne da bi vas vsakih nekaj metrov iz zasede napadel kakšen hrošč, po širnem svetu pa nam sedaj ni treba več samo peš, ampak se lahko zavrtimo na hrbet različnih živali.

Založnik Funcom se je sedaj odločil, da igro na Steamu ponudi v brezplačni vsakemu, ki bo obiskal naslednjo povezavo in kliknil gumb Play Game. Conan Exiles bo ostal brezplačen do ponedeljka, v tem času pa bo močno znižan, saj si lahko že zdaj osnovno verzijo pridobite za samo 19,99 €. Znižani so tudi DLC-ji, ves vaš napredek iz brezplačne verzije pa se bo prenesel tudi v polno inačico.

Ta vikend vam tako zagotovo ne bo dolgčas. Poleg Conana lahko zastonj testirate tudi Fallout 76, GTA 5 pa vam bo zagotovo pojedel še tiste zadnje trenutke učinkovite delavnosti.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime