Crusader Kings 3 prihaja septembra

Crusader Kings serija strategij je glede na svojo nišno naravnanost postala precej slaven izdelek, pa čeprav zadeve veliko ljudi ni preigravalo, saj špil zahteva ogromno učenja in potrpežljivosti. A predvsem Crusader Kings 2 je postal znan po svoji obsežnosti upravljanja kraljestva in svobode, ki ste jo lahko izvajali znotraj kampanje. Katera druga igra vam omogoča, da ubijete papeža in namesto njega na vrh verske oblasti postavite konja?

Drugi del je nedolgo nazaj postal brezplačen za igranje, od svojega izida v letu 2012 pa je nabral celo vrsto DLC-jev. Špil je kljub svoji starosti še vedno priporočljiv za igranje, razvijalec Paradox pa že nekaj časa pripravlja nadaljevanje Crusader Kings 3.

Ta bo precej nadgrajen od predhodnika. Grafična podoba bo pošteno olepšana, mapa pa je sedaj še bolj podrobna kot prej. Čeprav je v žanru “grand strategij” grafika navadno na zadnjem mestu, je lepo videti, da lahko tudi takšne igre preigravamo s prelestno podobo.

Tretji del naj bi nadgradil vse tisto, kar je iz predhodnika naredilo rock zvezdo grand strategij. Čaka nas več kot 20.000 različnih karakterjev, ki jih bomo našli na različnih kontinentih. Vsak od njih bo imel tudi svoje življenje in morali bomo paziti na njegov razvoj in mu v slogu RPG-jev razvijati pravilne veščine.

Včeraj smo dobili tudi nov napovednik in tudi datum izida. Crusader Kings 3 bomo na PC-jih lahko poganjali od 1. septembra dalje.

Vaša reakcija na članek?

BoriSehttps://hop.si
Mojster RPG žanra, tuje pa mi niso niti grozljivščine. Z žalostjo v srcu objokuje svoji dve najljubši seriji, Gothic in Dead Space, ki sta žalosten konec storili. Kontaktirate me lahko na: [email protected]

Sveže objave

Na splet ušel nov Assassin’s Creed Valhalla posnetek, ki prikaže šefovsko bitko

Nekaj dni nazaj smo poročali o prvem pravem igralnem posnetku za prihajajoči Assassin's Creed Valhalla. Nek pogumnež je na splet brez dovoljenja...

Ubisoft za en teden podarja dostop do vseh svojih iger

Francoski založnik Ubisoft nam bo čez nekaj dni pokazal, na čem vse je delal zadnje leto in glede na to, da je...

Prvi Ultra skupek zmajevskih skinov v igri Valorant vas bo stal okoli 100 €

Valorant je zabavna večigralska igra, a razvijalec Riot je ni izdal samo zaradi tega, ker se je počutil darežljivega, ampak zato, da...

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime

Sveže novice na email!