Golfščina PGA Tour 2K21 prihaja 21. avgusta

Se morda spomnite, da smo nekaj časa nazaj pisali o novi golf igri založnika 2K, ki se bo imenovala PGA Tour 2K21?

Takrat smo v bistvu dobili samo ime in kratek dražilnik, sedaj pa je razvijalec za javnost najavil nove podrobnosti, pozdravil pa nas je tudi nov napovednik.

Na igri dela razvijalec HB Studios, ki je razvil tudi lanski The Golf Club 2019, temu pa je sedaj sledila sprememba imena, ki je zdaj postalo veliko bolj prepoznavno.

Igra bo vsebovala 15 uradnih PGA stez, vsaka od njih pa je bila podvržena digitalnemu skeniranju. Ta tehnologija naj bi poskrbela za verno preslikavo zelenic, dreves, jezer in vseh drugih malenkosti, ki jih lahko najdete na takšnih progah.

Lahko bomo igrali obsežen karierni način, v katerem se bomo z našim igralcem trudili postati FedExCup šampion. Svojemu igralcu bomo lahko navesili tudi različne obleke od licenčnih proizvajalcev, kot so Polo Ralph Lauren, Malbon Golf, Callaway Golf, Bridgestone Golf, TaylorMade Golf in Adidas.

PGA Tour 2K21 bo imel tudi podroben uvajalni način, ki bo v igro na lep način vpeljal vse novice, veterani pa boste lahko izkoristili razne igralne mehanike kot so Pro Vision in Putt Preview. Velik poudarek bo tudi na večigralstvu, saj boste lahko golf žogico udarjali skupaj s prijatelji v lokalnih ali pa internetnih spopadih. Igralci se bodo lahko povezovali tudi v neke različice klanov, imeli pa boste tudi svojo klubsko hišico, kjer boste lahko z drugimi golf navdušenci spregovorili kakšno digitalno besedo.

PGA Tour 2K21 bomo lahko preigravali od 21. avgusta dalje.

Vaša reakcija na članek?

BoriSehttps://hop.si
Mojster RPG žanra, tuje pa mi niso niti grozljivščine. Z žalostjo v srcu objokuje svoji dve najljubši seriji, Gothic in Dead Space, ki sta žalosten konec storili. Kontaktirate me lahko na: [email protected]

Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime

Sveže novice na email!