Epic Games bo skozi maj podelil še tri visokoprofilne igre: Civilization 6, Borderlands: The Handsome Collection in Ark: Survival Evolved

Svet se še zdaj ni dobro pomiril od eksplozije, ki jo je sprožil založnik Epic Games, ko je ponudil huronsko popularno igro GTA 5 popolnoma brezplačno vsem igralcem, ki se jim ljubi klikniti sledečo povezavo.

Epic je preko tega dobil ogromno novih uporabnikov in tudi, enkrat za spremembo, pozitivne reklame. Založnik zato namerava kovati železo dokler je še vroče in zadnje govorice kažejo, da bomo čez maj dobili še tri hudo impresivne naslove.

Zadeva je za zdaj neuradna, saj prihaja iz strani oglasa, ki naj ne bi bil za javnost, a je videti precej legitimen. Sicer so najprej krožile govorice, da naj bi Epic naslednji teden ponudil brezplačno igro The Witcher 3, vendar novi dokazi kažejo nasprotno.

V četrtek ob 17.00 naj bi tako brezplačno dobili odlično potezno strategijo Civilization VI, to pa bomo lahko zastonj aktivirali do 28. maja. Takrat nas bo pričakala nova poslastica Borderlands: The Handsome Collection. To je v bistvu paket iger, ki vsebuje v sebi naslova Borderlands 2 ter Borderlands The Pre-Sequel. Ta skupek bomo lahko prevzeli do 4. junija, takrat pa bomo brezplačno lahko aktivirali še preživetveni Ark: Survival Evolved.

Koliko te govorice držijo bomo videli že čez tri dni in če se izza skrivnostnih vrat res odklene Civilization VI, potem je velika verjetnost, da vas s to novico nismo zavedli.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime