GTA 5 je sedaj brezplačen na Epic Games trgovini

*Posodobitev: igra je sedaj brezplačna na sledeči povezavi, a so zaradi prevelikega navala trenutno padli strežniki.

Se spomnite, ko smo pretekli vikend objavili novico o novi brezplačni igri na trgovini Epic Games? Ta na prvi pogled ni nič nenavadnega, saj je bila v brezplačni ponudbi (in še vedno je) samo ena indie igra z naslovom Death Coming.

A v oči nam je padla skrivnostna druga igra. Epic običajno skladno s ponudbo tedenske brezplačne igre najavi tudi, kaj nas bo pričakalo naslednji teden. A tokrat so nas pričakala samo zaprta vrata, z napisom Mystery Game.

Ta skrivnost je bila včeraj “po nesreči” razkrita, saj je založnik na Twitterju po pomoti izdal novo objavo, kjer je razodel novo brezplačno igro. In ta je prava poslastica, saj gre za popularni naslov GTA 5, ki kljub svojim letom še vedno prodaja svoje kopije in služi težke denarce preko svojega večigralskega načina GTA Online.

Epic je objavo hitro pobrisal, a saj veste, kako je na internetu: vedno se bo našel nekdo, ki je zajel sliko v svojem brskalniku. Nič drugače ni bilo niti v tem primeru, saj je uporabnik Wario64 hitro shranil objavo in jo nato delil s celim svetom.

GTA 5 boste lahko brezplačno prevzeli do 21. maja in ko ga boste enkrat aktivirali, bo vaš ostal za vedno. To je odlična novica za vse tiste, ki ste dolga leta čakali na preizkus kampanje, ne smemo pozabiti pa niti na večigralski način GTA Online, ki je neločljivi del paketa. Deviškim igralcem priporočamo, da obiščejo najbolj popularen slovenski strežnik SloCity RP.

Igro boste lahko prevzeli danes ob 17.00, ne pozabite pa prej aktivirati dodatne 2FA zaščite na svojem računu.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

7 KOMENTARJI

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime