GTA 5 dobil modifikacijo, ki grafično podobo popelje na naslednjo stopnjo

Zdaj, ko imate že vsi nameščene svoje brezplačne kopije igre GTA 5, je morda čas, da si ogledate tudi razne modifikacije. Igra je namreč stara že 7 let in čeprav še danes njena podoba ni za odmet, je skupnost v vseh teh letih že naredila nekaj poštenih grafičnih nadgradenj.

Ena od teh se imenuje NaturalVision Evolved in gre za pošteno in profesionalno nadgradnjo izvirne podobe, ki v igro zapeče cel kup novih grafičnih učinkov. Modifikacija med drugim izboljša vremenske učinke, prenovi sistem osvetljevanja in nadgradi teksture.

Modder Razed je v igro vpeljal tudi ray tracing učinke, ki jih trenutno podpirajo samo NVIDIA RTX grafične kartice, dodal pa je tudi močno izboljšane odseve. Ogromne steklene stolpnice v tej modifikaciji postanejo dih jemajoče, opazno pa so izboljšani tudi odsevi na avtomobilih.

NaturalVision Evolved je pred kratkim izšel v načinu Zgodnjega dostopa in ni brezplačna modifikacija, saj morate avtorju za dostop nameniti denarce na njegovem Patreonu. Modifikacija mesečno nabere skoraj 20.000 dolarjev, kar je naravnost ogromna številka za neko modifikacijo. Za primerjavo: eden najbolj popularnih emulatorjev Cemu mesečno nabere komaj 5 tisočakov, pa je projekt veliko obsežnejši.

Ob taki vsoti keša niti ni čudno, da je razvijalec spočel zgornji profesionalni napovednik, ki bi lahko služil za zgled tudi večjim razvijalcem

NaturalVision Evolved je za zdaj še v razvoju, tako da se priporoča, da še malo počakate na finalno različico in si prihranite glavobole zaradi slabe optimizacije in hroščev.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime