Na splet ušel napovednik za igro Mafia 3 Definitive Edition – izid naj bi se zgodil že danes

Založnik 2K Games bo danes povedal nekaj več novic glede prihajajoče obnovljene trilogije Mafia iger. Kot že vemo, bo prvi del prejel popolno grafično prenovo, dvojka pa bo prejela nadgrajeno ločljivost in manjše popravke.

Skrivnost je ostal tretji del Mafia III: Definitive Edition, ki je danes star le 4 leta in je tako še malce premlad za grafično nadgradnjo. Njegov pogon je še vedno močno impresiven in v njem bo po novem bivala tudi napovedana predelava prvega dela.

Kaj naj bi torej pri trojki pomenil podnaslov Definitive Edition? Kakšnih večjih sprememb ni za pričakovati in po vseh verjetnosti bomo dobili osnovno igro, ki bo v sebi držala še paket vseh do sedaj izdanih dodatkov. Razvijalec Hangar 13 je namreč za igro izdal kar nekaj DLC-jev, med katerimi Faster, Baby!, Stones Unturned in Sign of the Times dodajo ogromno nove vsebine na področju zgodbe.

To dodatno potrjuje en uporabnik Reddita, ki je ujel sliko igre v PlayStation trgovini, zase pa bo zahtevala okoli 50 €. In če mu gre verjeti, naj bi že danes dobili prenovljeni igri Mafia 2 in Mafia 3. Žal pa boste morali za popolno predelavo prvega dela še čakati, saj bo ta izšla šele avgusta.

Nekomu je medtem uspelo na PlayStation 4 dobiti že predelano dvojko in spodaj si lahko ogledate 12 minut igranja iz prenovljene verzije.

Kot rečeno, kaj za nas pripravlja založnik 2K bo znano kasneje danes. Osebno upam, da bodo vsaj malce spremenili igralno izkušnjo in ji dodali novo vsebino. Mafia 3 je bila namreč znana po ekstremno ponavljajočem igranju, zaradi katerega je igra pri meni še vedno edino poglavje te serije, ki ga nisem dokončal.

Nekomu se je med tem uspelo dokopati do napovednika za Definitive Edition verzijo igre, ki si ga lahko sedaj ogledate spodaj.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime