Mafia 2 in Mafia 3 predelavi sta sedaj na voljo za igranje – brezplačni za vse lastnike originalnih iger

Mafia se vrača! No, vsaj v omejeni izvedbi, saj je založnik 2K včeraj vse pošteno presenetil in nenadoma izdal prenovljeni verziji drugega in tretjega dela, ki sta se pojavili na Steamu in Epic Games trgovinah, poleg tega pa sta tudi prvič zakorakali tudi na konzoli PlayStation 4 in Xbox One.

Mafia 2: Definitive Edition prinaša rahlo nadgrajeno grafično podobo in bolj optimizirano izkušnjo. Zdi se, da je razvijalec tudi malček nadgradil zvočno kuliso, v neko res popolno predelavo pa se niso vrgli. Špil je danes star že 10 let, a ima še vedno precej dobro grafiko, ki jo je še danes veselje gledati. Čeprav bi se razvijalec lahko malce bolj potrudil, smo veseli že tega, da se na Mafia znamki vsaj nekaj dogaja. Vgrajeni so tudi vsi DLC-ji, po novem pa lahko igro poganjamo tudi v 4K ločljivosti. Odlično novico imamo še za vse Steam uporabnike, saj če ste si lastili originalno igro, ste v knjižnico prejeli Definitive nadgradnjo popolnoma brezplačno! Vsi ostali si lahko svojo kopijo privoščite za 29,99 €.

Nova je tudi Mafia III: Definitive Edition iz leta 2016, ki je prejela še manj nadgradenj. V bistvu gre samo za prepakirano igro, ki pa po novem vsebuje v sebi vse tri DLC-je. Tudi ta je brezplačna nadgradnja za vse lastnike originala na Steamu, novi igralci pa si lahko svojo kopijo rezervirate za 29,99 €.

Seveda vsi čakamo na tisto pravo stvar, ki je predelana originalna Mafia iz leta 2002. Ta bo namreč doživela popolno prenovo, razvijalec Hangar 13 pa naj bi razvil tudi povsem nova območja na mapi in bo tako še razširil osnovno izkušnjo. Glede na prve slike zadeva izgleda naravnost fantastično, igra pa bo izšla 28. avgusta pod ceno 39,99 €.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime