Modifikacija, ki prenese Fallout 3 v pogon Fallouta 4 dobila nov napovednik

Oboževalci serije so nekako enotni, da je Fallout 4 najslabši del med enoigralski naslovi te franšize, a ne v vseh pogledih. Ni dvoma, da ima četrti del pošteno boljše animacije ter grafično podobo, streljanje pa je za razliko od predhodnikov dejansko zabavno.

Bethesda za zdaj ostaja gluha na želje oboževalcev, da predela Fallout 3 in Fallout: New Vegas v bolj moderno podobo, zato so stvari, kot vedno, v svoje roke vzeli sami igralci.

Tiso začeli delo na dveh projektih. Eden od njiju je predelava New Vegasa v pogon štirice, Fallout 4: Capital Wasteland pa je ogromna modifikacija, ki bo enako poskušala narediti za Fallout 3.

Ustvarjalci želijo prenesti celo okolico, zgodbo in naloge v bolj moderen pogon, kar je titanska naloga in kdo ve, ali bo ta projekt sploh kdaj končan. Če bo, bomo nanj zagotovo čakali še dolga leta, a skupina navdušencev ne želi obupati in pred kratkim so na ogled postavili povsem nov napovednik.

Ta nekih globokih prenovljenih mehanik ne prikaže, saj v glavnem samo spremljamo protagonista, kako se sprehaja skozi zapuščeno okolico. Zanimivo pa je, da lahko vidimo močvirje, ki je bilo prisotno v DLC-ju Point Lookout, kar pomeni, da ekipa ne bo predelala samo osnovne igre, ampak tudi razširitve.

Sami smo mnenja, da bi bilo bolje, da bi najprej vse svoje moči usmerili v osnovno igro in tako to čim prej spravili skozi vrata. Ni nam tudi jasno, zakaj tako veliki projekti ne zbirajo denarja preko Patreona, saj če lahko neka grafična modifikacija za GTA 5 mesečno nabere 20.000 dolarjev, ni vrag, da tudi za tako velik projekt ne bi mesečno zbrali par tisočakov. Baje, da Bethesda ne dovoli služenja denarcev na takšen način, pa čeprav modifikacije uporabnikov prodajajo v svoji trgovini, preko Patreona pa ne bi odrezali svojega dela od prodaje.

Fallout 4: Capital Wasteland še nima datuma izida.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime