Nova YouTube drama: popularni Keemstar v novem posnetku prikazan kot pravi človeški izmeček

*Posodobitev: Keemstar se je odzval na obtožbe s spodnjim posnetkom.

Morda ste se kdaj vprašali, zakaj naša stran do sedaj nikoli še ni zapisala članka o popularnem YouTuberju, ki sliši na ime Keemstar? Navsezadnje smo v preteklosti opisali marsikatero dramo, ki se je zdela zanimiva nam in tudi našim bralcem.

Vendar je Keemstar takšne bolj posebne sorte, saj gre po mojem mnenju za esenco vsega tistega, kar sovražim na današnjem YouTubu in v bistvu na celotni sceni vplivnikov.

Tip namreč služi velike denarje na svoji vsebini, svoje gledalce pa pridobiva samo preko sporne vsebine. Njegova oddaja DramaAlert se namreč ukvarja z izključno temami, ki bodo zagotovo dobivale klike in nove sledilce, njegovi posnetki pa tako dobivajo milijone ogledov. To ni v današnji internetni sferi nič novega, saj boste težko našli kakšen popularen kanal, ki do svoje slave ne bi prišel z vabljivimi naslovi (clickbait) ali pa s prikaznimi slikami, ki gledalca povlečejo h kliku.

Vendar gre Keemstar še korak dlje, saj tip nima prav nobenih moralnih zadržkov in bo za svojo vsebino naredil vse, kar je v njegovi moči, pa četudi bo moral zato iti čez dobesedna trupla.

Keemstar namreč ne poroča samo o novih dogodkih, ampak rad ustvari tudi povsem svojo dramo. Govorjenje resnice pri njem ni ovira in tip se rad spravi na manjše kanale od sebe in na njih pokaže svoje mišice, jih izziva ter spravlja v obup. Vse to prinaša klike in nekaj dni nazaj se mu je zdelo pametno spraviti na Ethan Kleina iz popularnega kanala h3h3Productions. Tega je obtožil, da je iz prodaje DLC-ja za igro Payday 2 Ethan jemal denar zase, pa čeprav naj bi bil ta izkupiček od prodaje namenjen pomoči kanalu h3h3Productions, ki se je takrat boril v tožbi proti Matt Hossu.

Žal pa si je Daniel “Keemstar” Keem tokrat za tarčo izbral nekoga, ki ima še večji kanal od njega in ta ga je včeraj udaril nazaj z brutalnim, skoraj uro dolgim posnetkom, ki lepo prikaže vse grdobije tega YouTuberja.

Posnetek podrobno prikaže Keemstarja in njegovo obsesijo z nabiranjem ogledov. Nobena tema zanj ni bila kontroverzna, empatija pa je zanj samo neka beseda, ki ne nosi nobenega pravega pomena. Med drugim vidimo, kako se je dobesedno napajal iz tuje bede, depresijo pa je večkrat označil kot stanje ljudi, ki so preprosto šibki.

Keemstar je medtem, ko se je TotalBiscuit boril z rakom, zaradi katerega je kasneje tudi umrl, izjavil, da komaj čaka, da lahko objavi novico o njegovi smrti. Potem je tu še pozivanje svojih sledilcev, da napadajo druge YouTuberje in celo njihove družine. To izstopa njegov napad na 62-letnega Twitch streamerja, ki ga je obtožil, da je pedofil, samo zato, ker je bil podoben resničnemu pedofilu.

Keemstar smashing ice cream in kid’s face (Reupload) from r/iamatotalpieceofshit

Seznam grdobij se nato kar nadaljuje. Vidimo lahko, kako je večkrat napadel YouTuberja Etiko, ki je več kot očitno imel duševno motnjo. Keemstar ga je v njegovem ekstremno šibkem stanju izkoristil za klike, mu celo predlagal skok iz pečine, slaba dva meseca kasneje pa je Etika dejansko naredil samomor.

Ethan je v svojem posnetku tudi poklical razvijalca Starbreeze, ki je seveda ovrgel vse obtožbe glede traparij o kraji denarja iz DLC-ja. Keemstar je seveda zadevo objavil samo zato, da bi dobil klike, žal pa se mu je to sedaj krvavo maščevalo.

Tony (rsgloryandgod) dabbing for H3 on Twitch! from r/h3h3productions

G-Fuel, eden največjih sponzorjev Keemstarja, je namreč v svoji trgovini prenehal prodajati Keemstar G-Fuel obarvano pijačo, umaknil pa je tudi njegovo posodo za pijačo. Ethan je v posnetku namreč večkrat omenil ime sponzorja in se spraševal, kako so lahko še vedno v partnerstvu s takšnim izmečkom. G-Fuel je očitno zadevo videl in tako Keemstarja pošteno usekal po denarnici, stran z izdelkom Cotton Candy pa sedaj kaže napako 404.

Keemstar je seveda presneto besen in že napoveduje maščevanje, celotna drama pa bo očitno dobra vsebina za njegov kanal.

Za bonus si lahko ogledate še posnetek iz leta 2016, kjer je Keemstarja pod drobnogled postavil YouTuber iDubbz. V vsem tem času se ni očitno spremenilo nič.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime