Streamerka BadBunny med prenosom v živo izjavila, da ima njeno življenje več vrednosti kot življenje njenih gledalcev

Počasi se mi dozdeva, da nekateri streamerji an Twitchu obstajajo samo še zato, da preko svojih kontroverznih objav ali pa obnašanja sprožijo valove neodobravanja iz strani publike, a si hkrati s tem naredijo veliko reklame, zaradi katere na koncu dobijo nove naročnike. Navsezadnje, naj bo kontroverzija še tako velika, bo kmalu pozabljena, Twitch publika pa najraje pomalica dober zalogaj drame.

O streamerki BadBunny smo že pisali, ko je nekaj časa nazaj popolnoma ponorela nad svojimi gledalci, ki ji niso izplačali dovolj naročnin oz. ji niso donirali velike količine novcev. Kakor je njeno obnašanje včasih nagnusno, punco vsaj spoštujem zaradi tega, da javno nekaj izjavi in potem stoji za tem in ne izdaja nekih brezzveznih opravičil, ki na koncu ne pomenijo nič. Da, govorim o streamerki InvaderVie.

BadBunny je zopet razburila celotno Twitch skupnost z novo sporno izjavo, ki je izšla v bistvu povsem brez razloga. Nek gledalec ji je v pogovorno okno zapisal, da spoštuje njo in vse kar ona ponuja. To je bilo dovolj, da ji snelo pokrov iz glave in začela se je usajati čez svoje gledalce.

“Potem mi pa daj jeben denar. Samo tako bom zaznala tvoje spoštovanje, me razumeš?”

BadBunny je nato izjavila, da bo začela ignorirati gledalce, a ji bes ni dal miru in povsem brez razloga je začela s poniževanjem:

“Moje življenje je toliko bolj vredno kot pa če seštejem vsa vaša življenja skupaj. Vem da ima vsako življenje svojo vrednost, ampak moje je veliko bolj vredno.”

“Mislite, da smo na isti stopnji in to je naravnost žaljivo. Kot da bi gledal res, res grdega tipa, ki stopi do desetke in jo vpraša za zmenek. To je zame žaljivo.”

Če se je BadBunny samo norčevala in ni mislila resno, potem je presneto dobra igralka. A bojimo se, da je to samo še en primer nekoga, ki je zaradi svoje relativne popularnosti (na Twitchu ima 125k sledilcev) izgubil stik z resničnostjo.

Mimogrede, spodnji posnetek prikazuje njenega največjega podpornika in belega viteza. Zadeva je, no, precej zanimiva za ogled.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime