Amazonova večigralska streljačina Crucible sedaj na voljo za igranje

Crucible je poskus Amazona, da namoči svoje prste v večigralske vode PC streljačin in da tudi tam zasluži kakšen dinar. O igri smo v preteklosti že pisali, igra pa je včeraj vendarle izšla in zdaj si jo lahko vsak igralec brezplačno sname iz Steama in začne igranjem že danes.

Gre za skupinsko naravnano PvP prvoosebno streljačino, ki vsebuje zanimive heroje, igranje pa spominja na neko mešanico iger Apex Legends in Overwatch. Vsak karakter ima posebne sposobnosti, med igranjem pa lahko tudi nadgrajujete svoja orožja.

Crucible ima na začetku na voljo 3 igralne načine. Dva sta skupinska 4v4 in 8v8 igralna načina, kjer s svojimi soigralci poskušate uspešno praviti razne naloge, tretji pa se imenuje Alpha Hunt. Ta ima precej zanimivo zasnovo: na mapi se naenkrat spopade 8 ekip, ki štejejo dva igralca. Zmaga tisti, ki obstane zadnji, a Alpha Hunt je na tem mestu malce drugačen. Če vaš partner med igranjem umre, lahko sklenete novo zavezništvo s kakšnim drugim igralcem, ki je prav tako vdovec. To na utrujeni battle royale sistem prinese nekaj sveže taktike in nepredvidljivosti.

Crucible bo prvih 8 tednov deloval v uvajalnem načinu. Igralci se bodo med tem časom lahko navadili na razne sisteme in se navadili igranja različnih junakov. 15. julija bo tega zabavanja konec in uradno se bo začela prva sezona igre, ki bo ravno tako trajala 8 tednov, to pa bo veljalo tudi za vse naslednje sezone.

Če bo te igra seveda doživela, saj je špil kljub večji marketinški kampanji na seznamu najbolj gledanih Twitch iger precej nizko in drži trenutno manj kot 10k igralcev. To je za povsem nov večigralski naslov presneto nizka številka, a ta se bo morda zvišala, ko bo uradno izšla prva sezona.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime