Artifact Beta 2.0 dobila nov igralni posnetek

Če založniku Valve omenite igro Half-Life: Alyx bo kar zasijal od ponosa in hitro se bo pohvalil, da je sam premaknil meje VR igranja na naslednjo stopnjo. Če pa mu omenite Artifact, mu bo nasmešek izginil iz obraza, začel bo mencati z nogami in hitro poskušal spremeniti temo pogovora.

Valve ima namreč pod kapo kar nekaj znanih franšiz in vse od njih so bile uspešnice, z izjemo ene. Artifact je dve leti nazaj napovedoval revolucijo v svetu igranja digitalnih kart in naj bi bila igra, ki bi končno iz prestola izbila še vedno vladajoči Hearthstone.

Žal je zadeva tako neslavno propadla, da je Valve kmalu po izidu nehal dodajati novo vsebino in se zaobljubil, da bo igra bila popolnoma predelana.

Igra se bo po novem imenovala kar Artifact 2.0, Valve pa je včeraj napovedal bližajoči beta preizkus, ki bo na voljo samo originalnim lastnikom igre, ki so to nabavili pred 30. marcem.

Predelana verzija izgleda vzpodbudno: izginila je stara mehanika preprodajanja kart, dobili pa bomo tudi enoigralsko kampanjo. Ni še znano, ali bo po novem igra plačljiva ali pa bo skočila v brezplačne vode, v posnetku pa vidimo, da novi Artifact potrebuje še precej dela, saj niso sploh še dokončane razne grafike kart.

Vaša reakcija na članek?

BoriSehttps://hop.si
Mojster RPG žanra, tuje pa mi niso niti grozljivščine. Z žalostjo v srcu objokuje svoji dve najljubši seriji, Gothic in Dead Space, ki sta žalosten konec storili. Kontaktirate me lahko na: [email protected]

Sveže objave

New World prestavil izid na naslednje leto

Leto 2020 je res kot ukleto. Veliko igralcev se je po dolgih letih močno veselilo povsem novega MMO-ja New Word, ki bi...

Nagnusni posnetek razkrije pedofilko in njeno žrtev sredi Smash Bros. turnirja

Morda se spomnite, ko smo nekaj časa nazaj pisali o obtožbah glede seksualnega nadlegovanja in celo posiljevanja v tekmovalni sceni igre Smash...

Kje je 4. sezona serije True Detective?!

Danes je bolj počasni dan z novicami, zato sem se odločil, da z vami podelim eno bolj staro vest in kdo ve...

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime

Sveže novice na email!