Artifact Beta 2.0 dobila nov igralni posnetek

Če založniku Valve omenite igro Half-Life: Alyx bo kar zasijal od ponosa in hitro se bo pohvalil, da je sam premaknil meje VR igranja na naslednjo stopnjo. Če pa mu omenite Artifact, mu bo nasmešek izginil iz obraza, začel bo mencati z nogami in hitro poskušal spremeniti temo pogovora.

Valve ima namreč pod kapo kar nekaj znanih franšiz in vse od njih so bile uspešnice, z izjemo ene. Artifact je dve leti nazaj napovedoval revolucijo v svetu igranja digitalnih kart in naj bi bila igra, ki bi končno iz prestola izbila še vedno vladajoči Hearthstone.

Žal je zadeva tako neslavno propadla, da je Valve kmalu po izidu nehal dodajati novo vsebino in se zaobljubil, da bo igra bila popolnoma predelana.

Igra se bo po novem imenovala kar Artifact 2.0, Valve pa je včeraj napovedal bližajoči beta preizkus, ki bo na voljo samo originalnim lastnikom igre, ki so to nabavili pred 30. marcem.

Predelana verzija izgleda vzpodbudno: izginila je stara mehanika preprodajanja kart, dobili pa bomo tudi enoigralsko kampanjo. Ni še znano, ali bo po novem igra plačljiva ali pa bo skočila v brezplačne vode, v posnetku pa vidimo, da novi Artifact potrebuje še precej dela, saj niso sploh še dokončane razne grafike kart.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime