The Last Of Us Part II dobil nov igralni posnetek

The Last Of Us Part II je bila ena najbolj pričakovanih iger zadnjih let, a odkar je na splet izcurljala celotna zgodba igre, je zanimanje igralcev močno upadlo. Podporo so umaknile tudi razne igričarske strani, ki ponavadi podrobno opišejo vsako podrobnost Cyberpunka 2077, pri The Last of Us Part II pa so ignorirani celo novi igralni posnetki.

Danes smo dobili nov video iz serije posnetkov Inside The Last Of Us Part II, ki se za spremembo od prejšnjega, ki je pod objektiv vzel zgodbo, tokrat osredotoči na igralnost. Pred kamere je stopil režiser igre Anthony Newman, vmes pa lahko vidimo tudi nekaj igralnih izsečkov iz igre. Ellie bo po novem lahko skakala ter se tudi povsem ulegla na tla. Svet bo tako postal veliko bolj priročen za vertikalno raziskovanje in tudi bojevanje bo dobilo povsem novo dimenzijo.

V posnetku lahko vidimo tudi eno zelo slastno podrobnost. Naughty Dog je namreč pridno delal na odprtem svetu in med pridnim in podrobnim raziskovanjem bomo odkrili cele štorijalne dele, ki jih zna nepozorni igralec povsem spregledati. To bo pri igralcu pričaralo občutek, da se sprehaja skozi živ in dihajoč svet, ki se ne vrti samo okoli glavnega protagonista.

Sam sem nad to novico močno navdušen. Eden mojih najljubših igralnih doživljajev se je namreč zgodil v Fallout igrah, ko sem pri pregledu naključne hiše naletel na parček, od katerega so ostale samo še kosti. Kaj se jima je zgodilo? Kdo sta bila? Že tak majhen dogodek lahko pri igralcu vzbudi občutek, da je odkril nekaj posebnega in zasebnega in komaj čakam da vidim kam je to idejo popeljal Naughty Dog.

The Last of Us Part II prihaja 19. junija na PlayStation 4.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime