Valorant bo konec meseca zapustil beto in nato junija izšel v polni različici

Včeraj smo pravilno napovedali, da razvijalec Riot pripravlja nekaj velikega za vse igralce popularne večigralske streljačine Valorant.

To se je potem okoli pete ure popoldne tudi zgodilo in pred kamere sta stopila izvršna producentka igre Anna Donlon in režiser Joe Ziegler, ki sta ponosno najavila uraden izid polne igre.

Valorant bo tako 28. maja zapustil beta stanje in par dni boste igralci ostali na suhem. Riot bo namreč potreboval nekaj časa, da ponastavi vse strežnike, vmes pa bodo dodali še novo mapo, novega agenta in povsem nov igralni način, poleg tega pa bodo omogočili še nekaj dodatnih strežnikov. To pomeni, da boste izgubili ves svoj napredek, kar pa je bilo tudi pričakovano.

2. junija se bodo strežniki ponovno postavili in Valorant bo uradno izšel v inačici 1.0, vsi igralci pa bodo startali iz nule in tako bo izkušnja pravična za vse.

Riot se zaveda, da imajo nekateri igralci še vedno težave glede njihove zaščite Vanguard, veliko pa je bilo tudi pritoževanja nad strupenim obnašanjem celotne skupnosti. Te skrbi in svoje rešitve so zapisali na svoji uradni spletni strani, kjer lahko tudi vidite, v kakšno smer se bo Valorant razvil v prihodnosti.

Vaša reakcija na članek?

BoriSehttps://hop.si
Mojster RPG žanra, tuje pa mi niso niti grozljivščine. Z žalostjo v srcu objokuje svoji dve najljubši seriji, Gothic in Dead Space, ki sta žalosten konec storili. Kontaktirate me lahko na: [email protected]

Sveže objave

En star televizor je več kot leto dni povzročal internetne izpade cele vasi

Spletna stran Gizmondo poroča o zanimivi zgodbi iz ene male vasice v Walesu, ki se je kar 18 mesecev borila z masovnimi...

Čudoviti Black Myth: Wukong prikazal boj z ogromnim volkodlakom

Prejšnji mesec nas je kitajski razvijalec Game Science presenetil s precej obsežnim napovednikom za igro Black Myth: Wukong. O tem naslovu se...

Bo znani Game of Thrones igralec res prevzel naslovno vlogo v seriji The Last of Us?

Se morda spomnite igre The Last of Us Part II? Da, to je tisti naslov, ki je bil ob izidu deležen toliko...

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime

Sveže novice na email!