Riot bo danes najavil nekaj velikega glede igre Valorant

Končno je napočil čas, da o igri Valorant zapišemo nekaj, kar ni samo negativno ali sporno. Igra namreč že od samega začetka dviga prah zaradi svoje vsiljive zaščite Vanguard, ki je sprožila veliko pomislekov glede zasebnosti pri igranju.

Mineva že šesti teden, odkar je Valorant v zaprtem beta testiranju in počasi se približuje čas, ko bo igra stopila na naslednjo stopnjo. Za zdaj je znano, da Riot pospešeno dela na novi četrti mapi in da bomo ob polnem izidu dobili dva nova agenta. Eden od njiju naj bi bila vampirska Sabine, drugega pa poznamo samo pod vzdevkom Bombshell.

Izvršna producentka Anna Donlon in režiser igre Joe Ziegler bosta danes prisotna na dogodku Summer Game Fest, ki ga gosti veteran industrije Geoff Keighley. To je festival praznovanja igričarske industrije, ki bo trajal kar štiri mesece in gre za precej pomemben nadomestek fizičnih sejmov tipa E3. Ravno na Summer Game Festu je denimo Epic Games pokazal svoj pogon Unreal Engine 5 in očitno nekaj velikega pripravlja tudi Riot.

Kaj je ta nekaj, lahko za zdaj samo ugibamo. Morda bomo končno videli novo mapo ali pa bo Riot povedal kaj več glede uradnega datuma izida. Ta je za zdaj napovedan samo za “poletje 2020” in lepo bi bilo, če bi dobili bolj specifični datum in da bi igra končno splezala iz beta stanja.

Prenos v živo se bo zgodil danes, ob 16.45, gledate pa ga lahko preko spodnje povezave.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime