Fallout 4: New Vegas modifikacija dobila nov napovednik

Fallout: New Vegas je po mnenju mnogih najboljši in še zadnji dober Fallout naslov. Razlog za to je predvsem dejstvo, da je na njem delal razvijalec Obsidian, ki je sestavljen iz bivših članov originalnega studia, ta pa je razvil prva dva dela franšize.

Tudi New Vegas je nabral svoja leta, saj je izšel daljnega 2010 in oboževalci franšize Bethesdo že dolgo prosijo, naj vendarle odobri uradno predelavo, saj je igra za današnje čase precej težavna za igranje. New Vegas je bil že ob izidu slaven zaradi svojih hroščev in rušitev na domači zaslon, te dni pa ima težave tudi s poganjanjem na novejših operacijskih sistemih. Seveda se da veliko rešiti z modifikacijami, a teh ne zna namestiti prav vsak.

Bethesda na vse te prošnje za zdaj ostaja sluh, a nič ne de, saj so oboževalci že nekaj časa nazaj začeli delo na povsem svoji predelavi. Ta poskuša predelati celotni New Vegas v novejši pogon četrtega dela, modifikacija pa nosi naslov Fallout 4: New Vegas.

Gre za ogromen podvig in kdo ve, ali bo projekt sploh kdaj izšel v celoti. Končni izid je verjetno še leta stran, razvijalci pa so si naložili še dodatno delo, saj nameravajo na novo posneti vse zvočne dialoge. In če ste igrali New Vegas, potem veste, da je teh precej.

Pred nekaj dnevi smo prejeli nov igralni posnetek, ki končno prikaže tudi dialoge. V videu lahko vidimo karakter Oliverja Swanicka, ki se ga boste igralci originala spomnili kot tistega nadležnega tipa, ki je v mestecu Nipton zadel loterijo in se tako izognil zagotovi smrti. Novi zvočni igralec celo ni za odmet, tako da zna biti zvočno podajanje celo na visoki ravni.

Žal ne vemo še ničesar novega glede morebitnega datuma izida, tako da se naše čakanje nadaljuje.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime