John Krasinski bo svojo YouTube oddajo Some Good News prodal televizijski mreži CBS, s tem pa je močno razburil internet

John Krasinski je večini bolj znan kot Jim Halpert iz serije The Office, ljubitelji grozljivk pa ga boste prepoznali tudi iz filma A Quiet Place.

Tip se je na vrhuncu karantene odločil izdati novo pogovorno oddajo Some Good News, ki jo je brezplačno ponujal na YouTubu. Format oddaje je bil precej preprost, saj je Krasinski prikazal pozitivne posnetke drugih ljudi, poklical v pogovor kakšno slavno osebo in v glavnem je bil namen širiti dobro voljo med ljudmi, ki so hudo potrebovali kakšno pozitivno novico.

Vendar se je izkazalo, da je John precej pretkana oseba, ki rada dobro zasluži. Koncepta oddaje Some Good News se je namreč spomnil že kakšnih 7 let nazaj, a ravno ta karantena se mu je zdela idealna prilika, da svojo oddajo predstavi celemu svetu.

In ni se uštel. Some Good News je v samo dveh mesecih nabral več kot 2 milijona naročnikov, vsako epizodo si je povprečno ogledalo 17 milijonov gledalcev, Krasinski pa je v tem času izdal 8. epizod. Zdaj, ko se karantena počasi povsod poslavlja, se je odločil, da s snemanjem zaključi in da pravice do oddaje proda televizijski mreži CBS.

Ta bo sedaj Some Good News ponujala v svojem pretočnem servisu CBS All-Access, ki pa je seveda plačljiv in je na voljo samo Američanom. Krasinski v novih epizodah ne bo več delal kot voditelj, ampak samo kot producent in vse skupaj je pošteno razhudilo njegove sledilce.

Gledalci se upravičeno počutijo izdano. Some Good News je delovala kot preprosta oddaja, ki je imela enostaven cilj: širiti dobro voljo med ljudi. To je počela brezplačno in po celem svetu, saj je YouTube dostopen vsakemu, ki si lasti kakršnokoli elektronsko napravo. Oddajo so ustvarjali predvsem drugi ljudje in pošteno je grdo, da bodo sedaj ravno gledalci prikrajšani za gledanje.

Po Krasinskem so preko družbenih omrežjih začele deževati negativne kritike in njegova simpatičnost in priljubljenost se je nenadoma razblinila kot milni mehurček. Veliko gledalcev se tudi sprašuje, v čem je sploh poanta nadaljnjega snemanja, če pred kamero ne bo Krasinkega, saj je veliko ljudi gledalo zadevo ravno zaradi njega.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime