Modifikacija, ki popolnoma predela The Witcher 3 teksture, dobila novo posodobitev in primerjalni video

O The Witcher 3 HD Reworked Project smo že pisali dva meseca nazaj. Gre za modifikacijo, ki je svoje življenje začela kmalu po izidu igre The Witcher 3, od takrat pa so avtorji pridno delali in skozi nove posodobitve v lepšo podobo preoblekli dobršen del igre.

Marca je izšla verzija 11.0, ki je polepšala pokrajino Toussaint iz dodatka Blood and Wine, sedaj pa je že izšla različica 12.0. Ta se je osredotočila na NPC-je oz. karakterje, ki jih srečamo skozi preigravanje. Ti nosijo cel kup različnih oblek in oklepov, in če te pogledamo bližje, lahko hitro vidimo kakšno zamegljeno teksturo. HD Reworked Project vzame vse te pomanjkljivosti in jim doda svež sloj barve. Dobra novica je, da avtorji niso delali nekih svojih izvedenk, ampak so za osnovo vzeli original in mu samo dodali potrebne detajle.

Žal The Witcher 3 HD Reworked Project 12.0 Ultimate še ni izšel, tako da se boste za zdaj morali zadovoljiti s preigravanjem prejšnje različice. Če se nameravate v kratkem podati v novo preigravanje Withcerja, potem vam svetujemo, da še malce počakate. Novosti v 12.0 različici so predobre, da bi jih zamudili, kar dodobra pokaže tudi zgornji primerjalni video.

Za vse posodobitve spremljajte uradno stran modifikacije.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime