Skyrim babica Shirley Curry se zaradi nesramnih komentarjev za nekaj časa poslavlja od YouTuba

O Shirley Curry, ki je internetnemu svetu bolj znana kot Skyrim babica, smo že pisali. Gre za 82-letno igralko, ki je presneto velika oboževalka igre Skyrim in je zaradi tega postala tudi hudo slavna. V svoje pisarne jo je celo povabil razvijalec Bethesda, ki je njeno podobo digitalno skeniral in tako se Shirley pojavila v naslednjem Elder Scrolls naslovu.

Svoje podvige redno prikazuje na YouTubu, nabrala pa je skoraj 900k naročnikov. Žal pa je Shirley ugotovila, da kljub velikemu številu naročnikov, njene prenose v živo gleda zelo malo ljudi. Njeni posnetki namreč naberejo med 5k do 10k gledalcev, kar je glede na naročnike zelo majhna številka. A žal je to kruta realnost ljudi, ki preko viralnosti pridejo do svojih naročnikov, saj velika večina teh ljudi nato sploh ne gleda novih posnetkov. Poleg tega je ugotovila, da večina njenih sledilcev njene video posnetke gleda povprečno samo 5 minut.

Vendar številke za Shirley niso tako pomembne, a vseeno so te cifre veliko pripomogle k njeni odločitvi, da se za nekaj časa poslovi od YouTuba. Velik del je igrala tudi njena publika, ki ji je pod komentarji konstantno govorila, kako naj pravilno igra in ne razumejo, da je Shirley tip igralca, ki uživa v igranju vlog. To pomeni, da ustvari karakter z zgodovino, ki govori neko svojo zgodbo in njeno igranje ne cilja na pol profesionalne vode, ampak želi igralcem pričarati bolj osebno potovanje karakterja.

Shirley se ne da več gledati takšnih neumnih komentarjev, ki jim mora pojasnjevati koncept igranja vlog. Prav tako je ugotovila, da ji ti komentarji povzročajo stres in višajo krvni tlak, česar si pri svojih letih ne more več privoščiti.

Povedala je še, da se počuti, kot da je neprestano pod mikroskopom in da se je veliko bolj zabavala, ko je igrala sama. Zato se je odločila, da se za 2 tedna poslovi od YouTuba in da se bo po preteku tega odločila, ali se bo ponovno vrnila na platformo. Vse to je bilo pojasnjeno v njenem zadnjem posnetku, ki pa je danes star že več kot tri tedne in od takrat nismo dobili novega posnetka. Vendar Shirley še vedno igra Skyrim, saj dokaj redno posodablja svoj Twitter profil. Upamo, da se kmalu vrne tudi v delanje posnetkov.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime