Detroit: Become Human, Heavy Rain, Beyond: Two Souls prihajajo na Steam – demoti že na voljo za igranje

Razvijalec Quantic Dream je bil dolga leta zavezan konzolam PlayStation 3 in 4, tako da se je zdelo, da je Sony pod svoja krila dobil še en talentiran studio. Vendar so pred kakšnim letom hudo presenetili in nenadoma najavili, da bodo njihove igre ugledale tudi PC platformo.

Založnik Epic Games jim je takoj ponudil cel šop denarja za ekskluzivnost k Epic Games trgovini in Quantic je kupčijo seveda sprejel. Podpisana je bila pogodba za eno leto in ta se sedaj izteka. Razvijalec se sedaj pripravlja, da bodo igre izšle tudi na Steam platformi, kar bo seveda razveselilo veliko PC igričarjev.

Na Steamu bomo dobili njihove tri zadnje naslove, ki so tudi najbolj popularni. To so Heavy Rain, Beyond: Two Souls in Detroit: Become Human. Zadnjo igro smo opisali tudi mi in med igranjem smo se vsekakor zabavali, a očitno je bilo, da razvijalec že predolgo brenka na isto struno in da bo njihov naslednji naslov moral malce spremeniti formulo.

Quantic Dream igre namreč vsebujejo bolj malo igranja in od igralca zahtevajo bolj malo veščin. Vse se vrti okoli podrobnih in dolgih animacij in pogovarjanja ter izbiranja dialogov. Žal te naše odločitve premalo vplivajo na posledice, tako da na koncu dobimo igre, ki so sicer videti naravnost čudovite, a nosijo bolj malo substance.

Heavy Rain, Beyond: Two Souls in Detroit: Become Human že imajo svoje Steam vnose, vse tri pa držijo tudi brezplačne demote. Končni izid se bo zgodil 18. junija.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime