Serija Dark dobila napovednik in datum izida 3. sezone

Serija Dark je ena najbolj zmedenih stvari, ki sem jih kdaj pogledal na Netflixu. Gre za znanstvenofantastično serijo, ki zraven primeša dobro dozico grozljivosti. Zadevi bi najbližje bila serija Lost izpred dolgih let nazaj, le da je tu zgodba veliko bolj temna, upamo pa tudi, da bo konec veliko boljši.

Zanimivo je tudi to, da je Dark nemški izdelek in za nekoga, ki ni nemško govorečega izdelka spremljal vse odkar sem kot mulec gledal prigode Komisarja Rexa, je to samo še en dodatek k vsesplošni čudnosti. Sicer Netflix omogoča tudi vklop angleških govorcev, a po mojem mnenju sinhroniziranje vzame velik del izkušnje, ki ga lahko dobiš samo z originalnimi igralci.

Prištejte k temu še zanimivo zgodbo, ki se ubada skozi potovanjem skozi čas, štorija kot sama pa je izjemno zakomplicirana. Pri gledanju moraš biti vseskozi pozoren in že bežen pogled na telefon zadostuje, da zamudiš pomemben dogodek in nadaljnjem gledanju postaneš še bolj zmeden.

Če se vam vse to zdi privlačno, potem imamo za vas dobre novice. Netflix je namreč ravnokar izdal napovednik za 3. sezono, ki jo bomo lahko gledali od 27. junija dalje. Če si niste še ogledali prvih dveh sezon, potem vam ta video ne bo pomenil ničesar, oboževalci pa boste lahko ven potegnili marsikatero podrobnost.

V 3. sezono se vračajo vsi že obstoječi igralci, prvi dve sezoni pa vas že zdaj čakata na Netflixu.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime