Captain Tsubasa: Rise of New Champions prihaja konec avgusta tudi na Steam

Založnik Bandai Namco je končno razkril uradni datum izida nogometne anime igre Captain Tsubasa: Rise of New Champions. Ta je bila napovedana že nekaj časa nazaj, žal pa takrat sploh še nismo vedeli, kdaj jo bomo lahko prenesli na naše diske.

Ta anime naslov je bil precej popularen tudi na slovenskih tleh, saj smo na televiziji redno spremljali risano avanturo Rudijevo moštvo. Zato je pričakovanje in navdušenje nad prihajajočo igro povišano tudi pri nas in dobra novica je, da bomo Slovenci, kjer v večini prevladujejo PC igralci, zadevo lahko poganjali tudi na Steamu.

To bomo počeli od 28. avgusta dalje, ko bo Captain Tsubasa: Rise of New Champions izšel za PC, PlayStation 4 in Nintendo Switch. Nova nogometna igra bo precej arkadna, tako da ne pričakujte neke FIFA simulacije, ampak veliko anime animacij in zapretiravanih vzklikov. Očitno med igranjem sploh ne bomo vedeli, ali gledamo dejansko igralni del ali vmesne sekvence. Vseeno je dobra novica, da bomo dobili končno neko novo arkadno nogometno igro, ki jih te dni preprosto ni več.

Upamo, da kmalu dobimo še kakšen pošten napovednik, ki dejansko prikaže nekaj več samega igranja, saj smo do sedaj dobili samo kratke izsečke.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime