The Last of Us Part 2 dobil nov posnetek, ki prikaže kar 20 minut igranja

Nekaj vam moram zaupati. Že od začetka tedna uživam v igranju igre The Last of Us Part 2, a vam tega nisem smel prej povedati. Sony je namreč predčasno razposlal kode za recenzijo igre vsem opisovalcem, a zraven nas je pričakalo tudi zajetno pismo, ki narekuje vsa pravila glede javnega razodevanja informacij o igri.

Ta datum je zdaj za nami in javno se lahko pohvalim in zraven še prilepil frajerski emotikon, da se ob igranju ene zadnjih PlayStation 4 ekskluziv zabavam že nekaj dni! 😎

Vendar navadni plebejci ne smete biti preveč žalostni, saj se razvijalec Naughty Dog pripravlja za skorajšnji izid igre in zato so začeli pojavljati tudi daljši igralni napovedniki. Včeraj je v sklopu videov State of Play izšel nov obsežnejši napovednik, ki prikaže več kot 20 minut igranja in končno lahko vidite, kako igralne mehanike delujejo v praksi.

Vidimo lahko, da bodo tokrat območja precej bolj odprta za raziskovanje in čeprav vas v igri ne bo pričakal odprt svet v slogu Ubisoftovih naslovov, bo sprehajanje skozi okolico precej manj linearno kot v slavnem predhodniku.

Posnetek tudi prikaže nove frakcije, ki bodo stregle po življenju naši protagonistki Ellie ter kako bodo te vplivale na potek zgodbe. Tu je še prikaz kovačenja, tiholazenja in pretepanja s hladnimi orožji, vse to pa zaključi še pogled na čudovito grafično podobo.

The Last of Us Part 2 bo izšel 19. junija in čeprav je na splet predčasno izcurljala celotna zgodba, so pričakovanja vseeno velika. Za igro stoji namreč razvijalec Naughty Dog, ki je spočel tudi odlični prvi del ter serijo Uncharted, vse njihove igre do sedaj pa so bile komercialno priznane uspešnice in ni dvoma, da bo enako veljalo tudi za ta naslov.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime